Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-10-23 07:36:54)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 63 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 26 varavastast kuritegu, sealhulgas 18 vargust. Registreeriti viis inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra rikkumine
21. oktoobril teatati, et Lasnamäe linnaosas Peterburi teel läks 37-aastane joobes mees riidu kolme noormehega ning sihtis neid õhupüssiga. Politsei pidas mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised
21. oktoobril teatati, et Nõmmel eramajas tekitas 45-aastane naine noahaava selga 48-aastasele mehele, mille tagajärjel tundis mees füüsilist valu ja sai kehavigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholi tarvitanud. Politsei pidas naise kinni.


21. oktoobril teatati, et Kesklinna linnaosas Viru tänaval viskas 32-aastane agressiivne joobes mees prügikastiga 20- ja 19-aastast naist, mille tagajärjel tundsid nad füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemised
21. oktoobril selgus piirkonnapolitseiniku kodukülastuse käigus, et 20. oktoobril tiris Maardu linnas 31-aastane mees enda elukaaslast, 33-aastast naist jalast, mille tagajärjel tundis kannatanu füüsilist valu ja sai kehavigastusi. Täpsemad asjaolud on selgitamisel.

21. oktoobril teatati, et Maardu linnas bussis löödi rusikaga näkku 34-aastasele mehele, mille tagajärjel tundis ta füüsilist valu ja sai kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
21. oktoobril laekus politseile teade, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus varastati 15. oktoobril büroohoonest elektriline tõukeratas väärtusega 409 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

21. oktoobril sai politsei väljakutse Viljandi valda Kolga-Jaani alevikku, kus 36-aastane mees oli löönud temaga ühes seltskonnas viibinud 13-aastast noorukit. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Nooruk meedikute abi ei vajanud. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitatakse kriminaaluurimises.


Tööõnnetus

21. oktoobri hommikul kella 9 ajal sai häirekeskus teate, et Viljandi valla tootmisettevõttes on juhtunud raske õnnetus, kus 53-aastasele mehele kukkus peale metallist konstruktsioon. Paraku sai mees sedavõrd raskelt viga, et suri sündmuskohal. Juhtunu üksikasju uuritakse kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

21. oktoobril teatati politseile, et Jänedas varastati ettevõtte territooriumil seisvalt traktorilt kütust. Esialgne kahju on umbes 400 eurot.

21. oktoobril teatati politseile, et Rakvere vallas Võhma külas tungiti sisse aita ja eramusse ning varastati võsalõikur, mootorsaag, keevitusaparaat, järkamissaag ja muid tööriistu. Kõik varastatud esemed ja vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. oktoobril teatati politseile, et Toila vallas lõi bussipeatuses 25-aastane mees teist meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

21. oktoobril teatati politseile, et Sillamäel varastas üks naine kauplustest korduvalt kaupa. Täpne kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Arvutiandmetesse sekkumine

21. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 12. oktoobril avastas Paides elav 49-aastane naine, et ei pääse enam ligi oma sotsiaalmeediakontole ja selle alt saadetakse tema kontaktidele rämpskirju.

Saaremaa

Arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimine

20. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et Kuressaares elav 49-aastane naine avastas, et ei pääse enam ligi oma sotsiaalmeedia kontole.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.