Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 43. nädala eelinfo (2020-10-19 08:18:59)

Esmaspäev, 19. oktoober

· 19.‒20. oktoobril osalevad maaeluminister Arvo Aller ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Luxembourgis toimuval ELi põllumajanduse ja kalanduse ministrite nõukogu istungil. Kavas on ELi ühise põllumajanduspoliitika reformipaketi läbirääkimised, kus eesistuja Saksamaa eesmärk on jõuda paketi osas ühise lähenemiseni. Teise olulise teemana tuleb lauale ELi roheleppe strateegia "Talust taldrikule", mille puhul lepitakse kokku nõukogu järeldustes.

Teisipäev, 20. oktoober

· Kell 14 toimub Riigikogus maaelukomisjoni istung, kus Maaeluministeeriumi toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu tutvustavad mahepõllumajanduse seaduse ning taimede paljundamise ja sordikaitse seaduse muutmise seaduse eelnõud. Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann esitleb Eesti seisukohti ELi roheleppe strateegia "Talust taldrikule" suhtes.

Neljapäev, 22. oktoober

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.