Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kutseõppeasutuste õpilased testivad oma turundusalaseid teadmisi (2007-03-08 09:04:26)

 

Konkursil osalevad õpilased neljast koolist…

Reedel, 9. märtsil toimub Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis arengukava Eesti Toit raames maapiirkondade kutseõppeasutuste õpilaste turundusalane kutsevõistlus.

Konkursi korraldaja Ene Puulmanni sõnul on konkursi eesmärgiks tutvustada turundustemaatikat loova, loomuliku ja loodusliku elukeskkonna säilitamisele suunatud mõtteviisi ja tegevusena.

Võistluse ideevoor toimus 26. veebruaril. Selleks pidid võistlusest osavõtjad koostama maapiirkonnas toodetava või pakutava toote/teenuse ideekirjelduse, mis pidi olema uudne, praktiliselt teostatav ning kasutatav äritegevuses.

9. märtsil toimub teooriavoor, kus tuleb vastata turunduse põhitõdesid käsitlevale testile ja praktiline voor, kus igal võistkonnal tuleb esitleda oma teooriavoorule saadetud tööd.

Auhinnad antakse välja kolmes kategoorias: esiteks, visionääride pesa (ideevoor), teiseks, teoreetik-perfektsionist (teooriavoor) ja kolmandaks, müügisellide tiim (praktiline voor).

Konkursil osalevad õpilased neljast koolist – Türi Tehnika- ja Maamajanduskoolist, Vana-Antsla Kutsekeskkoolist, Põltsamaa Ametikoolist ja Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 08.03.07 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.