Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-10-16 07:56:36)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 75 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 43 varavastast kuritegu, sealhulgas 38 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Tabati kaks alkoholijoobes sõidukijuhti. Piiril registreeriti seitse Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval korteris ründas 26-aastane mees oma elukaaslast, 29-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

14. oktoobril teatati, et Nõmmel Vabaduse puiesteel tungis seni tuvastamata isik 60-aastasele mehele kallale. Juhtumi täpsemad asjaoldud on selgitamisel.

Vargus

14. oktoobril teatati, et Mustamäel A.H. Tammsaare teel parkivalt Toyotalt on varastatud esimesed lisatuled. Kahju 400 eurot.

Kelmus

14. oktoobril alustati menetlus juhtumis, kus 35-aastasele kannatanule helistas väidetav pangatöötaja, kes väitis, et tema pangakontolt on üritatud teha kahtlaseid makseid. Konto turvalisemaks muutmiseks pidi kannatanu sisestama oma paroolid läbi Smart-ID. Hiljem internetipangast kontrollides selgus, et kannatanu kontolt on tehtud kaks võõrast ülekannet summas 241 eurot.

Juhtumid piiril

14. oktoobril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1972. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes tabati Tallinnas kauplusest varguselt. Mehe viibimisaeg lõpetati ennetähtaegselt ning koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul, lisaks kohaldati sissesõidukeeld kolm aastat.

14. oktoobril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1984. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni riikide territooriumil 13 päeva seadusliku aluseta. Meheke koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul.

14. oktoobril viis Põhja prefektuuri ametnik läbi illegaalimenetluse 1971. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodaniku suhtes, kes viibis Schengeni riikide territooriumil kuus päeva seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeldu kolmeks kuuks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

14. oktoobril teatati, et Jõgeval Rohu tänava õppeasutuses varastati koolilapse seljakotist Samsungi mobiiltelefon. Kahju on 210 eurot.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 14. oktoobril varastati Tartus Ringtee tänava kauplusest erinevaid parfüüme. Esialgne kahju on 1228 eurot.

12. oktoobril teatati, et Tartus Krooniaia tänava õppeasutuse juurest varastati rohelist värvi jalgratas Scott. Kahju on 524 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. oktoobril teatati politseile, et Rakveres J. Kunderi tänava korteris ründas 45-aastane mees oma elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu.

Ida-Virumaa

Vargused

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas Fama tänava kaupluses möödus 38-aastane mees kassadest alkohoolse joogi eest tasumata. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Narva maantee kauplusest varastati alkohoolseid jooke. Esialgne kahju on umbes 123 eurot.

14. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Vahtra tänava korterist varastati tööriistu, dušikabiin, gaasiboiler ning erinevaid mööbli- ja sisustuselemente. Tekitatud kahju on täpsustamisel.

Arvutikelmused

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas võeti 70-aastase mehe nimele laen ilma tema nõusolekuta. Esialgne kahju on ligikaudu 5500 eurot.

14. oktoobril teatati politseile, et Narvas võeti 43-aastase naise nimele laen ilma tema nõusolekuta. Esialgne kahju on 4000 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Möödunud ööpäeva jooksul Lääne prefektuuris olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.