Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-10-14 07:55:43)


Möödunud
ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine,42 varavastast kuritegu, sealhulgas 29 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kaks inimest. Tabati üheksa alkoholijoobes sõidukijuhti. Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

12. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval ründas 31-aastane mees korduvalt 45-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse ja politseinikud pidasid ründaja kinni.

Kehalised väärkohtlemised

12. oktoobril teatati, et Nõmmel Kalda tänaval majas lõi 33-aastane mees talle tuttavat 81-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

12. oktoobril teatati, et Lasnamäel Läänemere teel korteris lõi 27-aastane mees 83-aastast naist ja 47-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

12. oktoobril teatati konfliktist Maardus Vana-Narva maanteel 49-aastase ja 51-aastase mehe vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. oktoobril teatati, et Turbuneeme külas toimus kaklus, milles 40-aastane mees ründas 72-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 13. oktoobrit sai politsei väljakutse Kambja valda, kus joobes 30-aastane mees oli löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kinni ning toimetas esmalt kainenema. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Vägivald võimuesindaja vastu

12. oktoobril teatati politseile, et Kambja vallas aitas juhuslik mööduja sõiduteel pikali olnud joobes mehe turvaliselt kõnniteele. Kuivõrd teataja pelgas, et mees võib tagasi teele tuigerdada, kutsus ta politseinikud appi. Sündmuskohale reageerinud politseinikele osutas joobes mees aga vastupanu, ei allunud nende korraldustele ning lõi jalaga 30-aastast ametnikku. 64-aastane joobes mees peeti kuriteos kahtlustatavana kinni. Politseinik pöördus tervisekontrolliks traumapunkti ning peale esmaabi jätkas teenistust.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 12. oktoobrit sai politsei väljakutse Viljandi valda, kus 20-aastane mees oli tüli käigus löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

12. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Tõrremäe küla kaupluses möödus 52-aastane mees kassadest kauba eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 431 eurot.

12. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kunda tankla kaupluses möödus 41-aastane mees kassadest kauba eest tasumata. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 57 eurot.

Omastamine

12. oktoobril teatati politseile, et Tapa linnas omastati korteriühistu raha. Esialgsetel andmetel tekitati omastamisega kahju ligikaudu 1565 eurot.

Arvutikelmus

12. oktoobril teatati politseile, et Rakveres on 49-aastase naise pangakontolt võetud raha ilma omaniku loata. Esialgne kahju on ligikaudu 332 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. oktoobril teatati politseile, et Narvas Kreenholmi tänava maja juures löödi 30-aastast meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. oktoobril teatati politseile, et Narvas Vahtra tänava korteris lõi tuttav mees 32-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine

12. oktoobril teatati politseile, et Kiviõlis ähvardas 49-aastane naine teist naist. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Asja rikkumine ja hävitamine

12. oktoobril teatati politseile, et Narva-Jõesuus põles maja. Esialgne kahju on umbes 27000 eurot. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

12. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Mai tänaval varastati maja eest lukustatud jalgratas. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

12. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et nädalavahetusel varastati Pärnus Riia maanteel poes olnud inimeselt jope. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

Raplamaa

Arvutikelmus

12. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et käesoleva aasta suvest kuni sügiseni peteti Raplamaal elavalt naiselt sotsiaalmeedias kelmuse teel välja raha. Naisega võeti ühendust Facebookis ning paluti abi paki transportimisel, misjärel hakati paki eest raha nõudma. Naine kandis suvest sügiseni erinevatel aegadel talle saadetud kontole kokku 10 400 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.