Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2020-10-13 08:10:24)


Möödunud
nädalavahetusel registreeriti politsei- ja piirivalveametis 130 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli neli avaliku korra rasket rikkumist,28 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Registreeriti 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja sa viga 12 inimest. Tabati 57 alkoholi- ja 14 narkojoobes sõidukijuhti. Piiril fikseeriti neli ebaseaduslikku riigipiiri ületust ning väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

11. oktoobril teatati, et Mustamäel J. Sütiste teel lõi 19-aastane noormees 20-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Kehalised väärkohtlemised
9. oktoobril teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Tuha tänaval lükkas 21-aastane mees enda elukaaslast, 21-aastast naist, mille tagajärjel naine kukkus. Politsei pidas mehe kinni.

9. oktoobril teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Liivalaia tänava korteris ründas 33-aastane naine enda elukaaslast, 36-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. oktoobril teatati politseile, et Kesklinna linnaosas peksid neli seni tundmatut meest 26-aastast meest ning tekitasid sellega kannatanule kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. oktoobril teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Raua tänaval toimus konflikt 27-aastase naise ja tema abikaasa, 36-aastase mehe vahel, mille käigus mees tekitas naisele kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. oktoobril teatati politseile, et 40-aastast meest löödi rongis rongis. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. oktoobril teatati politseile Põhja-Tallinnas Kalasadama tänaval toimunud konfliktist nelja mehe vahel, mille käigus tekitati 22-aastasele mehele kehavigastusi. Kannatanu toimetati haiglasse. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

10. oktoobril teatati politseile, et Kesklinnas Viru tänaval tekkis konflikt kahe mehe ja kolme naise vahel, mille käigus tekitati 22-aastasele mehele kergemaid kehavigastusi. Kiirabi toimetas 22-aastase ja 16-aastase mehe kontrolliks haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

11. oktoobril teatati, et Lasnamäel Vormsi tänaval korteris mees lõi ja hoidis kinni 28-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Õle tänaval korteris toimus konflikt 35-aastase ja 36-aastase mehe vahel. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati, et Põhja-Tallinnas Telliskivi tänaval ründas 39-aastane mees 25-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

11. oktoobril teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval korteris toimus konflikt alkoholijoobes abikaasade, 53-aastase naise ja 55-aastase mehe vahel.

Ähvardamine

11. oktoobril teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval asuvas baaris vehkis 46-aastane mees relvataolise esemega, tekitades hirmu teistes baaris viibivates inimestes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril teatati politseile, et Maardu linnas lõi 51-aastane mees enda elukaaslast, 39-aastast naist ning tekitas sellega kannatanule füüsilist valu ja vigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. oktoobril teatati politseile, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus ründas võõras mees 27-aastast meest, mille tagajärel avaldaja kukkus vastu autot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. oktoobril teatati politseile, et 8. oktoobril Viimsi vallas meelelahutusasutuses tiris võõras mees 20-aastasel naisel õlast ning tekitades sellega kannatanule füüsilist valu ja vigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. oktoobril teatati politseile, et tundmatu inimene lõi Klooga alevikus enda kodu ukse avanud 61-aastasele naisele vastu pead. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluses.

11. oktoobril teatati, et Maardus asuvas korteris ründas 55-aastast naist tema endine elukaaslane, 47-aastane mees. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati, et Kehras asuvas majas lõi 47-aastane mees talle tuttavat 55-aastast meest ja 54-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

11. oktoobril teatati, et Leppneeme külas ründas alkoholijoobes 61-aastane mees oma elukaaslast, 43-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Politseinikud pidasid mehe kinni.


Juhtumid piiril

9. oktoobril tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning talle määrati üheks aastaks ja kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

9. oktoobril tehti ettekirjutus Eestist lahkumiseks 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikule. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult. Sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

11. oktoobril tegi Põhja prefektuuri ametnik ettekirjutuse Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul kahele Ukraina kodanikule - 1991. aastal sündinud mehele ja 1982. aastal sündinud mehele, kes panid toime süüteo väheväärtusliku asja või varalise õiguse vastu. PPA lõpetas meeste viibimise Eestis ennetähtaegselt ning neile määrati üheks aastaks siseriiklik sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgeva

Kehaline väärkohtlemine

9. oktoobri õhtul teatati kähmlusest Põltsamaal, mille käigus purunes 24-aastase naise mobiiltelefon. Naine meedikute abi ei vajanud. Politseile on lööja teada ning juhtunu täpsemaid üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 4. oktoobril varastati Tartus Lembitu tänava kaupluses 72-aastase mehe rahakott koos dokumentide ning sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Politseile teatati, et 6. oktoobril varastati Tartus Veeriku tänava rattahoidlast musta värvi Cube jalgratas, mille omanik vihje peale Ilmatsalu tänava korrusmaja esikust leidis. Rattavarguse üksikasju selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Omastamine

Politseile laekus teade, et 4. oktoobril unustas 33-aastane mees Tartus oma iPhone mobiiltelefoni taksosse ning ei ole seda seni tagasi saanud.

Vägivald võimuesindaja vastu

10. oktoobril ründas 24-aastane alkoholi tarvitanud mees Tartus Raekoja platsil teenistusülesandeid täitnud politseinikke. Mees peeti kinni ning toimetati esmalt arestikambrisse kainenema, sinna viidi lisaks ka agressiivse mehe 18-aastane vend, kes niisamuti ründavalt käitus. Ametnikud viga ei saanud ning ta jätkasid teenistust.

Valgamaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobril reageeris politsei väljakutsele Valgas J. Kuperjanovi tänavale, kus olid omavahel rüselema läinud kolm meest. Meedikud toimetasid sündmuskohalt esmaabiks haiglasse 32-aastase mehe. Politsei pidas kohapeal kinni 33-aastase mehe, kes esmalt kainenema paigutati. Lisaks peeti sündmuskohal kinni 17-aastane Läti nooruk ning tema anti üle naaberriigi kolleegidele. Juhtunu täpsemaid üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Juhtumid piiril

9. oktoobril kella 16.25 ajal pidas Saatse kordoni piirivalvetoimkond Setomaa vallas Ulitina küla lähedal kinni Eestis seadusliku aluseta viibiva 23-aastase Guinea Vabariigi kodaniku, kes asjaolude selgitamiseks arestimajja toimetati.

10. oktoobril kella 21.46 ajal tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kes esitas piiriametnikule võltsimistunnustega Šveitsi Konföderatsiooni elamisloa. Kriminaalmenetlust mehe suhtes ei alustatud, isik oli nõus kahtlustatavana kinnipidamise asendama maksega riigituludesse, peale mida lahkus mees tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Ööl vastu 12. oktoobrit tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudus riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobril teatati politseile, et Rakvere eramus lõi 39-aastane mees oma endist elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

10. oktoobril lõi Toila vallas 23-aastane mees ametikohustusi täitvat politseiametnikku, kes sai viga. Politsei pidas 23-aastase mehe kahtlustatavana kinni. Politseiametnik jätkas teenistust.

Kehalised väärkohtlemised

9. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Salu tänava korteris lõi 49-aastane mees oma elukaaslast.

10. oktoobril teatati politseile, et Narvas A. Daumani tänava korteris lõi 34-aastane mees peretüli käigus oma elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

10. oktoobril teatati politseile, et Kiviõlis Muru tänava korteris lõi ja ähvardas 58-aastane mees oma elukaaslast, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. oktoobril teatati politseile, et Jõhvis Narva maantee maja juures lõi 44-aastane mees oma abikaasat, tekitades talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

11. oktoobril teatati politseile, et Narvas Turu tänava maja juures lõi 31-aastane mees teist meest, kes sai viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati politseile, et Narva-Jõesuus löödi 38-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati politseile, et Narvas Uusküla tänava maja juures löödi meest, kes sai viga.

Ähvardamised

9. oktoobril teatati politseile, et Püssi majas ähvardas 19-aastane mees naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11. oktoobril teatati politseile, et Kiviõli korteris ähvardas 50-aastane naine teist naist. Politsei pidas 50-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Vargused

9. oktoobril teatati politseile, et Saka küla garaažist varastati muruniiduk, trimmer, alumiiniumredel ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 2163 eurot.

9. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Narvas Tallinna maantee maja keldrist varastati jalgratas Kross Lea 30 ja muid esemeid. Kahjusumma ligikaudu 365 eurot.

10. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava kaupluses möödus 56-aastane mees kassadest kauba eest tasumata. Kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ning andis üle politseile.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobril sai politsei teate, et Pärnus Papsaare külas lõi tekkinud konflikti käigus seni tuvastamata mees 53-aastast meest, kes sai viga.

Kehaline väärkohtlemine

10. oktoobril sai politsei teate, et Pärnu kortermajas tõukas 20-aastane naine 16-aastast tüdrukut vastu metallist käsipuud ning tüdruk sai viga. Politsei pidas 20-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Avaliku korra raske rikkumine

10. oktoobril kella 4 ajal sai politsei teate, et Raplas Kauba tänaval meelelahutusasutuse juures tungisid seni tuvastamata mehed kallale kahele 23- aastasele mehele, kes mõlemad said viga.

Kehalised väärkohtlemised

10. oktoobril sai politsei teate, et Raplas Kauba tänaval lõi 19-aastane mees 31-aastast naist.

11. oktoobril sai politsei teate, et Aespa alevikus hoovis tõukas tekkinud tüli käigus 43-aastane mees oma 38-aastast abikaasat.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.