Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 42. nädala eelinfo (2020-10-12 08:29:23)

Esmaspäev, 12. oktoober

· Kell 11.20 osaleb maaeluminister Arvo Aller Riigikogu maaelukomisjonis, kus antakse ülevaade söödaseaduse muutmise seaduse ning loomakaitseseaduse ja pankrotiseaduse muutmise seaduse eelnõudest ja eelarvest.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Arvo Aller Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni istungil, kus on päevakorras Riigikontrolli lühiülevaade "Maaelu Edendamise Sihtasutuse kriisimeetmete elluviimisest".

Teisipäev, 13. oktoober

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb valitsuse kabinetinõupidamisel.

· Kell 14 osaleb maaeluminister Arvo Aller Pärnumaa Talupidajate Liidu üldkoosolekul ja kohtumisel Eesti Hobusekasvatajate Seltsi esindajatega.

· Kell 13 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis ELi ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2021‒2027 juhtkomisjoni 3. istung. Istungil tutvustatakse strateegiakava sekkumislehtede eelnõusid. Materjalidega saab tutvuda Maaeluministeeriumi kodulehel.

Kolmapäev, 14. oktoober

  • Kell 10.30 vastab maaeluminister Arvo Aller küsimustele Eesti põllumajanduse aastanäituse (EPA) maaeluministri infotunnis Tartus Eesti Rahva Muuseumis. Lisaks osalevad Maaeluministeeriumi töötajad ürituse raames toimuvatel konverentsidel ja töötubades. Täpsem päevakava on EPA kodulehel.

Neljapäev, 15. oktoober

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· 15.‒16. oktoober toimub Saku Suurhallis rahvusvaheline kokkade tippvõistlus Bocuse d'Or Europe Tallinn 2020. Võistluse Euroopa voor peetakse tänavu Tallinnas ja selles osalevad 16 riiki. Bocuse d'Ori lõppvõistlusele 2021. aastal Lyonis pääsevad 10 parimat. Eestit esindab tippkokk Artur Kazaritski, kelle võistluseks valmistumist ja koolitusi toetas Maaeluministeerium.

Reede, 16. oktoober

· Algusega kell 13 tutvustab Eesti Maaülikool "Ühise põllumajanduspoliitika strateegiakava 2021-2027" ja "Euroopa Merendus-, Kalandus ja Vesiviljelusfondi 2021-2027 rakenduskava" rahastamisvahendi eelhindamise tulemusi. Huvilised saavad osaleda veebiseminari vormis.

· 16. oktoobril tähistatakse ülemaailmset toidupäeva, mis on ühtlasi ka ÜRO toidu- ja põllumajandusorganisatsiooni (FAO) 75. juubel. Toidupäeval kutsub FAO üles riigijuhte ja poliitikuid, toidutootjaid ja kodanikke üle maailma mõtlema oma rollile toiduga kindlustatuse ning toidu kestliku tootmise tagamisel. Fookuses on ka tervisliku toitumise tähtsus.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.