Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-10-09 08:19:05)


Möödunud ööpäeval registreeriti politsei- ja piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 27 vargust ja üks sõiduki omavoliline kasutamine. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Tabati 10 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

7. oktoobril laekus väljakutse Paekaare tänavale, kus ühise peo käigus läks seltskond omavahel tülli ning väidetavalt varastati korterist peoperemehe isiklikke esemeid. Hiljem oma asju otsima minnes, ründasid seni tuvastamata mees ja naine 44-aastast meest, lüües teda seni tuvastamata terariistaga. 44-aastasele mehele osutati esmaabi.

7. oktoobril teatati tülist Uus-Maleva tänaval, mille käigus läks juhututtav kallale 37-aastasele naisele, kes sai viga.

Vargus

7. oktoobril teatati, et Nõmmel on varastatud pinnasetihendaja. Kahju on ligi 3000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril teatati peretülist Rae vallas, mille käigus tegi 44-aastane mees viga 44-aastasele naisele. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Vargus

7. oktoobril teatati, et Kulna külas maja eest varastati jalgratas. Kahju on 450 eurot.

Juhtumid piiril

7. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1973. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodanikust mehe suhtes, kelle tööleping lõppes augustikuuga ning kellel polnud võimalik riigist lahkuda lennureiside tühistamise tõttu. Mehele koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.


7. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1974. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kellele koostati sundtäidetav lahkumisettekirjutus ja kohaldati viie aastane sissesõidukeeld. Mees töötas Eestis ebaseaduslikult ning olenemata sellest, et Rahvusvaheline Migratsiooniorganisatsioon soetas mehele reisidokumendi ning lennupiletid Ukrainasse, ei lahkunud mees riigist vabatahtlikult.

7. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1975. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kelle Eestis viibimise eesmärk ei vastanud tegelikkusele. Talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks.

7. oktoobril viidi läbi illegaalimenetlus 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kes töötas Eestis seadusliku aluseta ning esitas kontrollimisel politseipatrullile vale passi. Mehele tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks ning talle kohaldati aastaks ja kolmeks kuuks sissesõidukeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril teatati politseile, et Peipsiääre vallas ründas võõras mees metsateel terviseporti teinud 35-aastast naist, kes kukkus ning sai viga. Rüseluse käigus osutas naine võõrale mehele vastupanu, mispeale viimane ära jooksis. Naine pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Väljakutsele reageerinud politseipatrull kammis piirkonna läbi, kuid kirjeldustele vastavat meest ega tema väidetavat sõiduvahendit sealt ei leitud. Juhtunu täpsemaid üksikasju, ründajat ning kallaletungi motiive selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Kelmus

Politseile laekus teade, et 2. oktoobril helistas end Swedbanki pangatöötajana tutvustanud inimene Tartumaal elavale naisele ning rääkis, et tema kontolt soovib mingi meesisik ära võtta 300 eurot. Kahtlase tehingu peatamiseks palus pangatöötaja tartumaalasel telefonitsi vahendada oma isikukood, pangakonto kasutajanimi ning sisestada oma telefonis Smart ID-koode. Pangatöötajalt kõne saanud naine seda kõike ka tegi ning avastas hiljem, et tema arveldusarvelt on tehtud ülekandeid summas 400 eurot, lisaks oli naise nimele võetud 1500-eurone laen. Mõistes, et ta on petta saanud, pöördus naine politseisse.

Juhtum piiril

7. oktoobril kella 8.30 paiku tõkestati Luhamaa piiripunktis Eestisse sisenemine Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudus riiki sisenemiseks Vabariigi Valitsuse korraldusega sätestatud põhjused.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

7. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval korteris tekkis konflikt 36-aastase mehe ja tema elukaaslase vahel, mille tagajärjel said mõlemad viga. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

7. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Maleva tänaval maja juures löödi 46-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

7. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et Jõhvis Veski tänaval kahest garaažist on varastatud sõiduauto VAZ, trimmer, rehvid ja akulaadija. Kahju on ligi 2500 eurot.

7. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel spordihoonest varastati mobiiltelefon iPhone XR. Kahju on 800 eurot.

7. oktoobril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Põhja allee mänguväljakult varastati mobiiltelefon Samsung Galaxy J7. Kahju on 250 eurot.

7. oktoobril alustas politsei kriminaalmenetluse selles, et Narvas Fama tänaval kaupluses möödus 15-aastane poiss kassast nutikella eest tasumata. Turvatöötaja pidas poisi kinni ja andis üle politseile.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

7. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et 5. oktoobril lõi Pärnus Tallinna maanteel seni tuvastamata mees 24-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

7. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et ajavahemikul 25. septembrist kuni 1. oktoobrini varastati Pärnus A. Adamsoni tänaval keldrist jalgratas Scott. Kahju on 400 eurot.

Saaremaa

Kelmus

7. oktoobril alustati kriminaalmenetlust selles, et Saaremaal elava naisega võttis 2019. aasta kevadel ühendust vene keelt kõnelev inimene, kes lõi talle ettekujutuse investeerimisvõimalusest internetis. Naine tegi etteantud kontole erinevates summades ülekandeid, kuid ei ole tänaseks raha tagasi saanud. Kahju on ligi 19 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava
ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.