Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
PRIAst saab taotleda turuarendustoetust (2007-03-06 08:44:41)


5.-16. märtsini saab Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Ametist (PRIA) taotleda turuarendustoetust, mille eesmärgiks on suurendada põllumajandussaaduste turustamisvõimalusi ning juurutada teadus- ja arendussaavutusi.

Turuarendustoetust on riiklik toetus ning seda võib taotleda mittetulundusühing, mille liikmetest vähemalt kaks kolmandikku on põllumajandustootjad või põllumajandussaaduste töötlejad või neid ühendavad mittetulundusühingud.

Toetatakse turu-uuringute läbiviimist, turuinformatsiooni kogumist, analüüsimist ja levitamist, tootearendust ning põllumajandussaaduste, -toodete ja töödeldud toodete tutvustamist. Samuti on toetatavateks valdkondadeks võistlustel, messidel ja näitustel osalemine ning nende korraldamime, ühingu liikmete koolitamine, kvaliteedimärkide väljaandmine ja tutvustamine ning kvaliteedijuhtimissüsteemide ja kvaliteedimärkide süsteemide rakendamine ja kontroll.

Üks taotleja võib esitada PRIA-le mitu erinevat taotlust. Kokku võib taotletav toetussumma olla maksimaalselt 6 miljonit krooni ühe taotleja kohta ning maksimaalselt 3 miljonit krooni ühe taotluse kohta. Tegevusi, mille kulude hüvitamist taotletakse, peavad olema alustatud ja lõpetatud taotluse esitamise kalendriaasta jooksul.

Riigieelarvest on tänavuseks taotlusvooruks eraldatud kokku 17 miljonit krooni. Möödunud aastal määras PRIA turuarendustoetust 19-le taotlejale 59 taotluse alusel ning maksis neile kokku ligi 13 miljonit krooni.

Taotlusi võetakse vastu PRIA keskuses Tartus, kust saab ka täpsemat infot toetuse taotlemise kohta. PRIA kodulehel on saadaval ka vajalikud vormid toetuse taotlemiseks.

 

Allikas: PRIA 05.03.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.