Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilm hakkab juba kevade nägu minema (2007-03-05 15:45:32)


10. nädala teisel poolel on oodata 1-6 kraadi sooja…


Lõppenud nädalal tõusis ööpäeva keskmine õhutemperatuur valdavas osas Eestis üle null kraadi ning seega algas varakevad. Ilmajaam ennustab soojade ilmade jätkumist ka sel nädalal.

 

Esmaspäeval ja ööl vastu teisipäeva läheb üle Eesti väike kõrgrõhuhari, seetõttu taevas selgineb ja öisel ajal on miinuskraade ning libedust oodata, seisab Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi nädalaprognoosis.

Järgnevalt hakkab ilma määrama läänest lähenev madalrõhuala, mille eel pöördub õhuvool lõunasse ning algab tunduvalt soojema õhu sissetung.

Täna on Lääne-Eestis sajuta ilm, ida pool sajab lund. Pärastlõunal sadu lõpeb ja pilvisus hõreneb kõikjal. Õhutemperatuur ulatub nullist kolme soojakraadini.

Teisipäeva öö tuleb olulise sajuta, päeval sajab alates Lääne-Eestist lörtsi. Öösel võib veel tulla kuni seitse kraadi külma, päeval tõuseb aga temperatuurinäit kolme soojakraadini.

Kolmapäeva öösel võib olla juba kaks kraadi sooja, päevasoe ulatub kahest kuue kraadini. Neljapäeval sajab kohati vihma, ent päevaks ennustatakse sooja juba kolm kuni seitse kraadi.

EMHI nädalaprognoosi kohaselt püsivad päevased õhutemperatuurid ühest kuni kuue soojakraadini nädala lõpuni, ka öine temperatuur ei lange ennustuse järgi ühest külmakraadist madalamale.

Allikas: www.postimees.ee 05.03.2007, Mirjam Mäekivi.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.