Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-09-04 08:12:32)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 62 avaldust ja teadet kuritegudest. Avaliku korra raskeid rikkumisi registreeriti üks. Varavastastest kuritegudest teatati 22, sh vargustest 16 korral. Registreeriti kaks liiklusõnnetust, milles sai viga kolm. inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati kaheksa, narkojoobes üks. Piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumisi registreeriti kaks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
2. septembril teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Kivila tänaval asuvas korteris tekkis konflikt 30-aastase mehe ja tema elukaaslase, 24-aastase naise vahel. Tekkinud tüli käigus tekitas mees naisele vigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


Vargus
2. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Amburi tänaval asuva maja hoovist varastati jalgratas väärtusega 450 eurot. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmused

1. septembril teatati politseile, et 31. augustil helistati 60-aastasele mehele väidetavalt pangast. Helistaja sõnas, et internetipanga turvasüsteem ei ole korras ning lisakaitse aktiveerimiseks tuleb mehel kinnitada mõned tehingud Mobiil-IDga, mida ta ka tegi. Peale telefonikõnet selgus, et mehe kontolt oli broneeritud 6490 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

2. septembril teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas elavale 30-aastasele naisele helistati väidetavalt pangast ja küsiti, kas tema on teinud ülekande internetipoele. Naine vastas, et tema ei ole ülekannet teinud. Helistaja sõnas seepeale, et edaspidi selliseid ülekandeid ei toimuks, tuleb kontole peale panna kaitse ning selleks tuleb teha mõned toimingud Smart-IDga, mida naine ka tegi. Kõne jooksul tekkis naisel kahtlus, et tegemist ei ole panga töötajaga. Hiljem selgus, et naise kontolt oli tehtud ülekanne summas 3100 eurot ja broneeritud 900 eurot. Broneeritud summa õnnestus pangal tagasi kutsuda.

Valeraha teated
2. augustil alustati menetlust selles, et 1. septembril Kesklinna linnaosas Liivalaia tänaval tuvastati sularahaautomaadi inkaseeritud rahaveose hulgast valerahatunnustega kaks 50-eurost kupüüri.


2. augustil alustati menetlust selles, et 31. augustil Kesklinna linnaosas Liivalaia tänaval tuvastati sularahaautomaadi inkaseeritud rahaveose hulgast valerahatunnustega 200-eurone kupüür.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
2. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 30. augustil lõi Rae Vallas Jüri alevikus üks mees teist, 28-aastast meest mitu korda lahtise käega vastu pead, põhjustades sellega kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.


Vargused
2. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 1. septembril varastati Harku vallas Tabasalu alevikus sõiduautost BMW stereokeskus, näidikuplokk, kuvar ning teisi auto osi. Juhtunu täpsemad asjaolud ja tekitatud kahju summa on selgitamisel.

2. septembril teatati politseile, et Harku vallas Tabasalu alevikus on lõhutud sõiduauto uks ning varastatud sõiduauto rool ja muusika mängimise süsteem.

Juhtumid piiril

2. septembril viidi läbi illegaalimenetlus 1986. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees pöördus PPA teenindusse, kus selgus, et ta on Eestis viibinud 223 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks kümne päeva jooksul, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

2. septembril viidi läbi illegaalimenetlus
1983. aastal sündinud Usbekistani Vabariigi kodaniku suhtes. Mees pöördus PPA teenindusse, kus selgus, et ta oli viibinud Eestis ühe päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks 14 päeva jooksul, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

2. septembril kontrolliti Tallinna Vanasadamas Helsingist saabunud Hiina Rahvavabariigi Hongkongi erihalduspiirkonna kodanikku. Selgus, et 1993. aastal sündinud mehel puudus kehtiv Soome elamisluba. Mehele määrati trahv summas 100 eurot ja koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks. Mees lahkus tagasi laevaga Soome.

LÕUNA PREFEKTUUR

Kelmus

Politseisse pöördus mees, kes tellis möödunud kuul läbi interneti müügikeskkonna endale torupressi, kuid kauba müüja jättis pressi saatmata ning ei ole seni ka tagastanud talle ülekantud raha. Kahju on 250 eurot.

Juhtum piiril

2. septembril kontrollisid piiriametnikud Tartu linna üht ehitusobjekti selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Ühe juriidilise ja ühe füüsilise isiku kontrollimisel mingeid rikkumisi ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

2. septembril teatati politseile, et Narvas Juhkentali tänava korteris lõi 32-aastane mees enda abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

2. septembril sai politsei väljakutse Kohtla-Järvel Estonia puiestee korterisse, kus 36-aastane mees lõi enda elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamine

2. septembril sai politsei väljakutse Kiviõli linna, kus 43-aastane mees ähvardas 35-aastast meest. Politsei pidas 43-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

2. septembril teatati politseile, et Narvas Kevade tänaval on akna kaudu sisenetud korterisse. Sealt varastati ligikaudu 940 euro eest erinevaid esemeid.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

2. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et 1. septembril ründas 49-aastane mees Paides asuvas elumajas oma 48-aastast endist elukaaslast.

Pärnumaa

Vargus

2. septembril sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas siseneti elumaja lukustatud kõrvalhoonesse ja varastati elektrilisi tööriistu, kütust ja muid esemeid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kelmus

2. septembril alustati kriminaalmenetlust selles, et Orissaare alevikus elav 43-aastane mees leidis augustikuus internetiportaalist elektriliste tööriistade müügikuulutuse ja tegi nende soetamiseks ülekande oma pangakontolt, kuid ei ole tänaseni saanud tööriistu ning tagastatud pole ka nende eest tasutud raha. Vargusega tekitati kahju ligi 280 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.