Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandus- ja Toiduameti peadirektoriks valiti Urmas Kirtsi (2020-09-01 08:29:53)


Urmas Kirtsi

Maaeluminister Arvo Aller kinnitas avaliku teenistuse tippjuhtide valikukomisjoni ettepaneku ja nimetas uue ühendameti, Põllumajandus- ja Toiduameti (PTA) peadirektoriks Urmas Kirtsi.

"Arvestades ühendameti ees seisvaid olulisi ülesandeid, hindan ja usaldan Urmas Kirtsi kandidatuuri sobivust. Tegemist on visionääriga, kes oma senises töös on end näidanud väärtuspõhise ja meeskonnatööle orienteeritud juhina, mis on uue ameti edukaks tööle rakendamiseks väga oluline," ütles maaeluminister Arvo Aller.

Ühendameti juhiks valitud Urmas Kirtsi omab pikaajalist avaliku teenistuse staaži, ta on juhtinud viimased 10 aastat kohalikku omavalitsust Kuusalu vallas ning sellele lisaks on tal selja taga pikk ja edukas karjäär äriühingujuhina. Urmas Kirtsi on omandanud Eesti Põllumajanduse Akadeemias veterinaaria eriala.

Senised Veterinaar- ja Toiduamet ning Põllumajandusamet ühendatakse Põllumajandus- ja Toiduametiks. Kahe ameti töö ümberkorraldamisega suureneb riskipõhise kontrolli suutlikkus, paraneb info haldamine kogu toidutootmisahelas ning tõuseb õigusrikkumiste vähendamiseks tehtava ennetus- ja teavitustöö kvaliteet.

Uue asutuse juhina seisab Kirtsi ees ülesanne muuta valdkonna riigiülesannete täitmine tõhusamaks, aidata kaasa avalike teenuste kvaliteedi tõstmisele ja vähendada bürokraatiat valitsussektori töökorralduses.

Jaanuarist tööd alustavasse uude ametisse koondub sisuliselt kogu tervikliku põllumajandus-toidutarneahela (põllumaade heakord, taimekasvatus, loomakasvatus, toidutootmise ohutus) järelevalve.

 

Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.