Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-08-27 08:00:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 64 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (üks eluruumidest; üks sõidukist). Registreeriti viis inimkannatanutega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kuus inimest. Tabati 4 alkoholi- ja kaks narkojoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. augustil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Puhangu tänaval viskas 41-aastane mees kotiga enda 29-aastast elukaaslast ja tekitas talle valu. Politsei pidas mehe kahtlustatuna kinni ja kiirabi toimetas naise haiglasse. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

25. augustil teatati politseile, et Haabersti linnaosas Õismäe teel lõi 29-aastane naine klaasiga vastu pead 33-aastasele mehele. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

25. augustil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kolde tänaval lõi 38-aastane mees 33-aastasele naisele rusikaga vastu nägu ja tekitas talle valu. Elukohas viibis ka naise alaealine poeg. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Vargused

25. augustil alustati menetlust selles, et augusti alguses varastati Kesklinnas Mere puiesteel 52-aastaselt mehelt kihlasõrmus, kullast kaelakett ripatsiga ja pangakaart, millelt kahel korral võeti hiljem välja sularaha. Kahju on hinnanguliselt kokku 1800 eurot.

25. augustil teatati politseile, et Kesklinnas Koidu tänaval varastati keldrist elektrilisi tööriistu. Kahju on hinnanguliselt kuni 2000 eurot.

Kelmus

25. augustil teatati politseile, et Mustamäel Akadeemia teel elav 58-aastane naine sai kõne väidetavalt Swedbanki töötajalt, kes palus edastada PIN-koodid. Hiljem avastas naine, et tema kontolt on kadunud 900 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. augustil alustati menetlust selles, et 20. augustil teatati politseile, et Kose vallas Habaja alevikus lõi 16-aastane noormees jalaga 46-aastast naist ja tekitas talle valu. Juhtunu asjaolud selguvad menetluses.

Vargus

25. augustil alustati menetlust selles, et 18. augustil varastati Haabneeme alevikus Sõpruse teel kaupluse eest lukustamata jalgratas. Kahju on hinnanguliselt 594 eurot.

Juhtumid piiril

25. augustil viidi läbi illegaalimenetlus 1972. aastal sündinud India kodanikust mehe suhtes, kes oli Eestis viibinud ebaseaduslikult 14 päeva. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

25. augustil viidi läbi illegaalimenetlus 1974. aastal sündinud Venemaa kodanikust naise suhtes, kes oli Eestis viibinud seadusliku aluseta 90 päeva ning rikkus teadlikult viisarežiimi. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati sissesõidukeeld kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. augsutil sai politsei väljakutse Tartus W. Struve tänava korterisse, kus 39-aastane mees oli ähvardanud ning löönud oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. augustil teatati politseile, et Rõuge vallas puhkes ühiselt alkoholi tarvitanud meeste vahel tüli, mille käigus lõi 28-aastane mees terava esemega 51-aastast meest. Politsei pidas lööja kuriteos kahtlustatavana kinni. Kannatanu toimetati haiglasse, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lubati.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vägivald võimuesindaja vastu ja kehaline väärkohtlemine

25. augustil sai politsei väljakutse Narvas Oru tänavale, kus 34-aastane mees lõi endist elukaaslast. Kinnipidamise käigus lõi mees ka ametiülesandeid täitvat politseiametnikku, kes jätkas teenistust. Politsei pidas 34-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Ähvardamised

25. augustil sai politsei väljakutse Narva jõe äärde, kus 73-aastane mees ähvardas noaga kolme alaealist poissi, kes püüdsid kala. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

25. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et Kohtla-Järvel Põhja alleel ähvardas naaber 42-aastast meest.

Kehaline väärkohtlemine

25. augustil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Metsapargi tänava korterelamus lõi mees 78-aastast naabrinaist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus

25. augustil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Kalda tänava garaažist varastati paadimootor ja metallist kütusepakk. Vargusega tekitati kahju ligikaudu 1200 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

25. augustil sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 54-aastane mees möödus Koeru vallas asuvas kaupluses kassadest alkoholi eest tasumata.

Pärnumaa

Vargus

26. augustil alustati kriminaalmenetlust selles, et Tori alevikus asuva kortermaja eest varastati jalgratas Kross Hexagon. Vargusega tekitati kahju ligi 350 eurot.

Raplamaa

Vargus

24. augustil sai politsei teate, et Türi vallas siseneti suvilasse ja varastati elektrilisi tööriistu, televiisor ja muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 1180 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.