Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Playtech kinkis tartlastele lauatenniselaua (2020-07-30 10:57:12)


Playtech Estonia direktor Ivo Lasn ja projekti eest vedanud heategevuskomitee liige Martin Pedak katsetavad uut pingpongilauda. Foto: Egle Merbach


Tehnoloogiaettevõte Playtech paigaldas koostöös Tartu Linnavalitsusega Uueturu parki avalikuks kasutamiseks mõeldud lauatenniselaua, mis on kingituseks linnarahvale, et propageerida aktiivset vaba aja veetmist.

Statsionaarne betoonist lauatenniselaud on mõeldud kõigile tartlastele kasutamiseks, ainus reegel on, et seda tuleb teha heaperemehelikult ning oma reketid ja pall mängimiseks kaasa võtta.

Playtechi jaoks on ühiskonnale tagasiandmine väga südamelähedane ja seetõttu on ettevõttel igas tegevusriigis töötajatest koosnev heategevuskomitee, mis veab eest kohalikku kogukonda panustamise projekte. Eestis peab Playtech oma heategevusstrateegias üheks väga oluliseks toetusvaldkonnaks tervist ja aktiivse elustiili propageerimist. See ajendas IT-ettevõtet kinkima Tartule lauatenniselauda, mis seati juulis üles ettevõtte Tartu kontori kõrvale asuvasse parki.

"Vastukaaluks sellele, et ühe suurima Eesti tarkvaraarendusettevõttena käib lõviosa meie tööst arvutiekraanide taga, on oma füüsise eest hoolitsemine, sport ja aktiivne eluviis meie töötajate seas suure au sees. Meil on töötajatele oma spordiürituste sari Playthlon, koos käib rohkelt erinevaid spordigruppe ja kompenseerime traditsiooniliselt oma tiimiliikmete spordile tehtud kulutusi. Sellest järgmine loogiline samm oli meie jaoks vaadata enda majast väljapoole ja propageerida liikumist ka ühiskonnas laiemalt," rääkis Playtech Estonia direktor Ivo Lasn.

Lasni sõnul istusid nad hilissügisel heategevuskomiteega maas ja mõtlesid projektidele, millega saaks rohkem inimesi liikumispisikuga nakatada ja aktiivsetesse ajaveetmisviisidesse kaasata. "Kontori aknast nägime igapäevaselt, kui vilgast kasutust leiab kaubamaja parkla otsas asuv pingpongilaud. Siit sündis idee, et teine sarnane pinksilaud võiks paikneda meie maja teises küljes asuval Uueturu pargialal - nii meie enda töötajate kui kõigi tartlaste rõõmuks ja mängimiseks," ütles Lasn.

Tartu abilinnapea Raimond Tamme sõnul on linnakeskkonda mitmekesiste liikumis- ja sportimisvõimaluste loomine äärmiselt vajalik ning on väga rõõmustav kui ka erasektor selleks võimalusi leiab. "Linna poolt loomulikult siiras tunnustus ettevõtjale, kes kohalikku kogukonda panustamist väärtustab ning paigaldatud lauatenniselauaga avalikku linnaruumi rikastab ja pinksisõpru rõõmustab. Laua paigaldamiseks vajalike kokkulepeteni jõudmine sujus Playtechiga kenasti ning oleme sellisteks koostööprojektideks ka edaspidi igati avatud."

Playtechi poolt kaubamaja ja Vanemuise teatri vahele jäävasse Uueturu parki paigaldatud lauatenniselaud jääb püsivalt tartlase kasutusse, linnavalitsuse ülesandeks saab laua edasine hooldamine.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.