Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-30 10:06:45)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 76 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 33 varavastast kuritegu, sealhulgas 21 vargust (eluruumidest üks ja sõidukitest üks. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga neli inimest. Tabati seitse alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

28. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Mahtra tänaval tulid 18-aastasele noormehele kallale kaks naist ja neli meest ning peksid teda kätega. Kiirabi võttis kannatanu enda hoole alla ja toimetas ta haiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

28. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Vihuri tänaval läks 32-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 33-aastasele naisele ja tekitas talle vigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

28. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Süsta tänaval läks 47-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 56-aastasele naisele ja lõi rusikaga teda näo piirkonda. Politsei pidas mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

28. juulil sai politsei teate, et Kesklinnas Narva maanteel läks 46-aastane mees kallale enda elukaaslasele, 47-aastasele naisele ning lõi teda korduvalt käte ja jalgadega. Politsei pidas mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi kasutamine

28. juulil teatati politseile, et Kesklinnas Tornimäel asuvas pangakontoris prooviti vahetada 50-eurost rahatähte, millel olid võltsimise tunnused.

Harjumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

Politsei sai eile kella 21.15 paiku teate, et Harjumaal Kuusalu vallas tekkis konflikt tuttavate meeste vahel. Esialgse info kohaselt lõi tüli käigus 38-aastane mees noaga 58- ja 61- aastast meest. Kiirabi viis mõlemad viga saanud mehed haiglasse, nende seisundid ei ole eluohtlikud. Politseinikud pidasid mehe öösel 48 tunniks kinni ja selle aja jooksul otsustab prokuratuur, kas ja mille alusel on vajalik taotleda kohtult mehe vahistamist.

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil teatati politseile, et Saue vallas Jaanika külas tuli tundmatu mees kallale 35-aastasele naisele, tiris teda juustest ja lõi käega. Juhtunu asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et Haljala vallas tõukas mees 27-aastase endise elukaaslase ema. Juhtunu üksikasjad on selgitamisel.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil sai politsei väljakutse Kohtla-Järvele Sõpruse tänavale, kus löödi 36-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vägivald võimuesindaja vastu

28. juulil hammustas Sillamäel J. Gagarini tänaval 68-aastane mees ametikohustusi täitnud 26-aastast patrullpolitseinikut. Politsei pidas 68-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Arvutikelmus

28. juulil teatati Narva politseijaoskonda, et inimene sai kõne väidetavalt pangatöötajalt, kelle sõnul on tema pangakontot kuritarvitatud. Kannatanult küsiti tema kaardi PIN-koode, et uurida väidetavaid kahtlasi tehinguid. Seejärel kadus tema pangakontolt ligikaudu 818 eurot.

Vargus

22. - 28. juulil varastati Kohtla-Järve Järveküla tee platsilt kopplaadur ja laadurihari. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 26. juulil lõi seni tuvastamata mees Haapsalus 34-aastast meest, kes sa viga.

Pärnumaa

Vargus

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 27. juulil varastati Pärnus Papiniidu tänaval asuvast kauplusest nutitelefon iPhone. Vargusega tekitati kahju ligi 1190 eurot.

28. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et 26. juulil varastati Pärnus Laial tänaval asuvast kauplusest nutitelefon Samsung. Vargusega tekitati kahju ligi 410 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 28. juulit vägivallatses 23-aastane naine Valga vallas talle tuttava naise kallal, kes sai viga. Politsei pidas ründaja kuriteos kahtlustatavana kinni ning uurib üksikasju kriminaalmenetluses.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juulil ründas 52-aastane alkoholijoobes mees Põhja-Sakala vallas taluõuel oma 46-aastast abikaasat ja 18-aastast tütart. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.