Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Autovabaduse puiesteel õpetatakse tõukeratastega ohutult sõitma (2020-07-29 08:22:56)


Laupäeval, 1. augustil toimub Autovabaduse puiesteel koolitus, kust saab teadmisi ohutuks liiklemiseks elektriliste tõukeratastega.

Tõukerataste müügi ja laenutamisega tegelevad ettevõtted Voltride ja Bolt panid koostöös kokku programmi, et tutvustada tartlastele ohutu kergliiklemise põhitõdesid. Elektritõukerataste spetsialistid tutvustavad pooletunnisel koolitusel liikluseeskirja nõudeid ning turva- ja mugavusvarustust, mida on elektritõukeratastega soovitatav kasutada.

Osalejad saavad proovida tõukeratastel sõitmist mahamärgitud rajal, äkkpidurdust, põikamist, äärekivide ja aukude ületamist ning muid igapäevaseks sõiduks vajalikke oskusi. Kohale soovitatakse tulla kiivrite ja muu turvavarustusega, mida keegi vajalikuks peab. Kui endal kiivrit pole, saab selle Voltride'i ja Bolti poolt.

Tõukeratastel liiklemise koolitus toimub Autovabaduse puiesteel taksopargi alal. Koolitused algavad kell 14, 14.30 ja 15.

Tartu südalinnas asuv Autovabaduse puiestee ootab kõiki huvilisi kuni pühapäevani mõnusalt vaba aega veetma. Autovabaduse puiestee ulatub kaubamaja parklast kuni Kaarsillani ja on külastajatele avatud P-N kuni 22 ning R ja L kuni 00.30. Rohkem infot Tartu linna kodulehelt www.tartu.ee/autovabadus.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.