Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-23 07:44:11)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 42 varavastast kuritegu, sealhulgas 30 vargust (eluruumidest ja sõidukist üks). Registreeriti kolm inimvigastusega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. juulil teatati, et Nõmmel Valdeku tänaval asuvas korteris ründas seni tuvastamata mees 35-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

21. juulil teatati, et Kesklinnas Viru tänaval ründas 30-aastast meest seni tuvastamata mees.

21. juulil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel asuvas korteris ründas 39-aastane mees 50-aastast meest. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

21. juulil teatati, et Põhja-Tallinnas Erika tänaval ründas seni tuvastamata mees 59-aastast meest.

21. juulil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuvas korteris lõi alkoholijoobes 46-aastane mees oma elukaaslast, 51-aastast naist. Kiirabi viis naise haiglasse, politseinikud pidasid mehe kinni.

Vargused

21. juulil teatati, et Haaberstis Haabersti tänaval asuvast bensiinijaamast varastati jalgratas. Kahju 500 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

21. juulil teatati, et Kotka külas lõi 37-aastane mees 23-aastast meest näkku. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Tapmise katse

21. juulil teatati politseile, et Sillamäel Kesk tänaval lõi 41-aastane mees teist meest noaga. Politsei pidas 41-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

21. juulil teatati politseile, et Jõhvis varastati Lennuki tänavale pargitud sõidukist ligikaudu 3950 eurot sularaha.

21. juulil teatati, et Sillamäel Aedniku tänava hoonest on ukseluku lõhkumise teel varastatud erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 650 eurot.

20. - 21. juuli varastati Kiviõlis Vabaduse puiestee laohoonest erinevaid elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel päeval lõi Hiiumaal ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkinud konflikti käigus 33-aastane mees 58-aastast meest, kes sai viga.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

22. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud pühapäeval lõi 44-aastane mees Haapsalus korterelamus oma endist elukaaslast, kes sai viga. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politsei sai 21. juulil väljakutse Tartus Anne tänaval korterisse, kus joobes 48-aastane mees ründas oma lähedasi, 29-aastast naist ja 50-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

21. juulil kella 23.30 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud haagisega raskeveokit ning selgitasid, et haagis on varastatud ja Interpoli poolt tagaotsitav. Piirivalvurid võtsid haagise koos kaubaga uurimistoiminguteks hoiule, veoautojuhil lubati teekonda suunaga Eestisse jätkata.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.