Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Vilen Künnapu esitleb oma raamatut „Templid ja tornid“ (2007-02-26 11:55:30)

 

Kolmapäeval, 28. veebruaril kell 16 esitleb Tartu Ülikooli endine vabade kunstide professor, arhitekt Vilen Künnapu ülikooli kunstimuuseumis oma raamatut “Templid ja tornid”.

Raamatuesitlus on aastatel 2006–2007 peetud spirituaalset arhitektuuri käsitlenud loengusarja lõpuüritus. “Templid ja tornid” tutvustab Künnapu uuemaid projekte, valmisehitusi ja makette, mõningaid koostööprojekte arhitekt Ain Padrikuga ning samuti tema üliõpilaste töid, mis haakuvad spirituaalse arhitektuuriga. Raamatu eessõna on kirjutanud teadjanaine Ursula Liblikas.

Künnapu kirjeldab raamatus seda fantastilist maailma, kuhu ta on viimastel aastatel sattunud. Oma geomeetriliste objektidega tahab ta öelda, et universumis kõik vibreerib, elab, kõik on kõigega seotud ja kõik on üks. Iidsed templid ja tornid, mis baseeruvad kuldlõikel, pühal geomeetrial, vanadel müütidel ning igavikulistel arhetüüpidel on konstrueeritud nii, et nad soodustaksid kõrgsagedusega kosmilise energia levikut.

Künnapu rõhutab, et me ise ei tohiks ennast blokeerida negatiivsete mõtetega universumi ühisväljast. Alles siis kui tõstame enda sisemist headuse vibratsiooni, saame pühad geomeetrilised objektid enda teenistusse. Raamatu esitlusel saab näha ka slaidiprogrammi Vilen Künnapu loomingust.

 

Allikas: Tartu Ülikooli 26.02.07 pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.