Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-07-16 08:17:29)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 70 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 30 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust (kaks eluruumidest). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaheksa inimest. Tabati kaheksa alkoholijoobes sõidukijuhti.

Registreeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. juulil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Kopli tänavas oli kaklus kolme inimese, 26-aastase, 20-aastase ja 19-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati kehavigastusi. Politseinikud toimetasid kaks kaklejat kainestusmajja. Kiirabi toimetas 26-aastase kannatanu haiglasse. Täpsemad asjaolud selguvad menetluse käigus.

14. juulil teatati politseile, et Lasnamäel Kivila tänaval tekitas tundmatu mees kehavigastusi ja füüsilist valu alaealisele noorele. Kiirabi viis noore haiglasse tervisekontrolli. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitab menetlus.

Vargused

14. juulil alustati menetlust selles, et ajavahemikul 4. kuni 11. juuli varastati Kesklinnas Tiiu tänaval oleva maja juurest jalgratas.

14. juulil alustati menetlust selles, et Kesklinnas Koidu tänavas varastati 10. juulil maja trepikojast lukustatud jalgratas. Kahju on 520 eurot.

Valerahateade

14. juulil teatati politseile, et Kesklinnas Liivalaia tänaval avastati asutusest valerahatunnustega 10-eurone rahatäht.

Harjumaa

Kelmus

14. juulil alustati menetlust selles, et Kiili vallas elavale mehele helistas 13. juulil tundmatu isik ja tegi ettepaneku osaleda Tesla aktsiate ostus-müügis. Mees tegi ülekande kõnes nimetatud arvele summas 1900 eurot, ent järgmisel päeval arvas, et tegu oli pettusega ning andis politseisse avalduse.

Juhtumid piiril

14. juulil viidi läbi illegaalimenetlus 1993. aastal sündinud Ukraina kodanikust mehe suhtes, kelle osas oli 12. juulil alustatud süüteomenetlust. Mehel puudusid ka rahalised vahendid enda ülalpidamiseks ja tagasi oma päritoluriiki naasmiseks. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja lõpetati ennetähtaegselt. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati aastaks sissesõidukeeld.

14. juulil viidi läbi illegaalimenetlus 1991. aastal sündinud Venemaa kodanikust naise suhtes, kes alates käesoleva aasta 18. jaanuarist viibis Eestis ebaseaduslikult. Naisele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks, sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Võrumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 8. juulil varastati Võrus Fr. R. Kreutzwaldi tänaval maja trepikojast sinist värvi jalgratas Merida Big Nine. Kahju on 400 eurot.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juulil sai politsei väljakutse Narvas A-A. Tiimanni tänava korterisse, kus 44-aastane mees lõi enda elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Omavoliline sissetung ja lahkumisnõude täitmata jätmine

14. juulil alustati kriminaalmenetlus selles, et Narvas A. Puškini tänava korterisse tungiti sisse ja sealt varastati 80 eurot ning ID-kaart.

Juhtum piiril

14. juulil viidi Ida prefektuuris läbi illegaalimenetlus 1989. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees oli Schengeni viisaruumis viibinud 1 kuu ja 18 päeva seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

14. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal varastati Haapsalus Posti tänavalt lukustamata jalgratas Scott. Tekitatud varaline kahju on 375 eurot.

Omavoliline sissetung

14. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et eelmisel nädalal tungiti Haapsalus Kuuse tänaval akna kaudu sisse majutusasutuse tuppa ja varastati sealt juhtmevabad kõlarid ja telefonilaadija. Tekitatud kahju on 80 eurot.

Pärnumaa

Vargused

14. juulil sai politsei teate, et Põhja-Pärnumaa vallas Vahenurme külas varastati kaupluse juurde pargitud sõidukilt Mercedes-Benz ära neli rehvi koos velgedega. Lisaks lõhuti sõiduki esiklaas, esituli, kapott ja ühe ukse link. Esialgne tekitatud varaline kahju on 3600 eurot.

14. juulil sai politsei teate, et Pärnus Tallinna maanteel varastati toidukoha väliterrassilt mobiiltelefon IPhone. Vargusega tekitati kahju 870 eurot.

Saaremaa

Vargus

14. juulil sai politsei teate, et Kaarma-Kirikukülas varastati talu territooriumilt auto järelkäru. Vargusega tekitati varalist kahju 1000 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.