Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi eelinfo 13.-19. juuli (2020-07-13 07:25:41)

Teisipäeval, 14. juulil

LIFE programmis on keskkonna ja ressursitõhususe valdkonna eeltaotluste esitamise tähtaeg. LIFE programm on Euroopa Komisjoni finantsinstrument, mis on otseselt keskkonnale suunatud rahastamisvahend, mis toetab liidu keskkonnapoliitika arengut ja elluviimist.

Kolmapäeval, 15. juulil

Kell 12 algab KIKis ettevõtete ressursikasutuse tõhustamise taotlusvooru taotluste esitamine. Taotlusvoorust toetatakse ettevõtete innovaatilisi energia- ja ressursitõhususe investeeringuid. Tegemist on lõpptähtajata vooruga ning toetust antakse kuni vooru eelarve täitumiseni taotluste esitamise järjekorras. Toetust jagatakse Euroopa Regionaalarengu Fondist.

Neljapäeval, 16. juulil

LIFE programmi looduse ja bioloogilise mitmekesisuse valdkonna ning keskkonnaalase juhtimise ja teabe valdkonna eeltaotluste esitamise tähtajad. LIFE programm on Euroopa Komisjoni finantsinstrument, mis on otseselt keskkonnale suunatud rahastamisvahend, mis toetab liidu keskkonnapoliitika arengut ja elluviimist.

RMK ootab neljapäeval kõiki loodushuvilisi Sagadi looduskooli perepäevale, kus teemaks "Puud piiri tagant". Sagadi dendropargis tehakse tutvust erinevate vahtrate, kaskede ja tammedega, uuritakse võimsate lehtedega pähklipuid ning alati kauneid kuuski. Looduskooli õppeklassis on võimalik koguda uusi teadmisi, mängida ning uurida põnevaid objekte mikroskoobiga. Võimalus meisterdada töötoas, käia pargis või metsamuuseumis. Looduskool on perepäeval avatud kell 10.00-15.00. Perepäev on kõigile tasuta!

Reedel, 17. juulil

KIK korraldab kell 13 ettevõtetele virtuaalse üleeuroopalise innovatsioonifondi tutvustava infopäeva, kust saab toetust taotleda uute ja innovaatiliste tehnoloogiate kasutuselevõtuks, et vähendada kasvuhoonegaaside heidet. Infopäeva korraldavad KIK ja Keskkonnaministeerium koostöös.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.