Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-07-10 06:18:45)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 60 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kaks avaliku korra rasket rikkumist, 21 varavastast kuritegu, sh 14 vargust ja üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati kuus alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkootikumide omamine või tarbimine.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

8. juulil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Mahtra tänaval asuvas korteris lõi 30-aastane naine enda ema, 65-aastast naist ning tekitas sellega kannatanule füüsilist valu. Mõlemad naised olid alkoholi tarvitanud. Politsei pidas ründaja kinni.

8. juulil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Mahtra tänaval asuvas meelelahutusasutuses ründas joobes 51-aastane mees 40- ja 24-aastast turvameest, tekitades neile füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

Vargus
8. juulil teatati politseile, et ajavahemikul 5.-7. juuli varastati Kesklinna linnaosas Vana-Lõuna tänaval elumaja maa-alusest garaažist ukse lahtimurdmise teel kaks jalgratast. Vargusega tekitatud kahju 1280 eurot.

Harjumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

8. juulil teatati politseile, et Haabneeme alevikus Salumetsa teel on suletud aias olev auto rüüstatud ning varastatud selle sisu -auto rool, roolisüsteem, armatuurlaua sisu jpm. Tekitatud esialgne kahju ligi 10 000 eurot.

Juhtumid piiril

8. juulil viidi läbi illegaalmenetlus 1997. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes. Mees viibis peale viisavaba viibimisõiguse lõppu 30 päeva Eestis seadusliku aluseta. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

8. juulil viidi läbi illegaalmenetlus 1983. aastal sündinud Egiptuse Araabia Vabariigi kodaniku suhtes. Mees viibis Eesis 42 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.

8. juulil viidi läbi illegaalmenetlus Aserbaidžaani Vabariigi kodaniku sutes. Mees viibis pärast eriolukorra lõppemist Schengeni alal 40 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.


LÕUNA PREFEKTUUR

Valgamaa

Politseile laekus info, et 5. juuli öösel lõi seni tuvastamata mees Valgas Tolli tänaval meelelahutusasutuse ees teist meest, kes sai viga ja viidi haiglasse. Juhtunut uuritakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

8. juuli õhtupoolikul avastasid Saatse kordoni piirivalvurid Setomaa vallas Lutepää küla lähedal ajutise kontrolljoone ebaseadusliku ületuse Eestist Venemaale ja tagasi. Patrull selgitas, et tegu oli Eesti kodanike, 42-aastase mehe ja 36-aastase naisega, kellele määrati piiririkkumise tõttu rahatrahvid.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Avaliku korra raske rikkumine

8. juulil sai politsei teate, et Rakveres F.R. Kreutzwaldi tänaval ründas tundmatu mees 22-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. juulil sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Sompa linnaossa, kus 36-aastane poeg lõi oma isa. Poeg on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargus

8. juulil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Väike tänaval asuvast hoovist varastati tööriistu väärtuses ligikaudu 5000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

8. juulil alustati kriminaalmenetlust selles, et möödunud nädalavahetusel varastati Pärnus Vallikääru aasal õlakott, milles oli sülearvuti Asus ja mobiiltelefon Samsung. Tekitatud varaline kahju on 1400 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

7. juulil sai politsei teate, et Rapla vallas korterelamus lõi ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkinud konflikti käigus 57-aastane naine oma 48-aastast elukaaslast, kes sai viga ning toimetati haiglasse. Politseinikud pidasid 57-aastase naise kahtlustatavana kinni.

Avaliku korra raske rikkumine

8. juulil sai politsei teate, et Märjamaa vallas korvpalli platsi juures lõi 48-aastane mees 39-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.