Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse info (2020-06-30 08:23:07)


Möödunud nädalavahetusel registreeris Politsei- ja Piirivalveamet 126 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 47 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 37 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti 13 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 15 inimest. Politsei tabas 49 alkoholijoobes sõidukijuhti ning 6 narkojoobes sõidukijuhti.

Eestist saadeti välja 11 inimest. Registreeriti 3 piirilt väljastatud sisenemiskeeldu, avastati 5 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, lisaks 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine
26. juunil teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval röövisid kaks 19-aastast meest 41-aastaselt mehelt rahakoti ja mobiiltelefoni. Politseinikud pidasid 19-aastased noormehed kinni.

Kehalised väärkohtlemised
26. juunil alustati menetlust selles, et 23. juunil Lasnamäe linnaosas Paepargi tänaval tekkis konflikt kahe tuttava 25-aastase mehe vahel, mille käigus üks mees lõi teist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. juunil alustati menetlust selles, et 25. juunil Haabersti Linnaosas Lahepea tänaval lõi seni tundmatu mees 25-aastast meest, mille tagajärjel tundis kannatanu füüsilist valu. Samuti avastas kannatanu järgmisel päeval, et kadunud on tema mobiiltelefon ja isiklikud asjad. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

27. juunil teatati, et 41-aastane alkoholijoobes mees lõi Lasnamäel Kivila tänaval asuvas korteris oma abikaasat, 32-aastast naist. Juhtunu juures viibisid kaks alaealist last. Politseinikud pidasid 41-aastase mehe kinni.

Ööl vastu 28. juunit teatati politseile, et Kesklinnas Toompuiesteel löödi 20-aastast meest ja tekitati talle valu.

Ööl vastu 28. juunit teatati politseile, et Kesklinnas Vana-Viru tänaval löödi alkoholijoobes 48-aastast meest ja tekitati talle kehavigastusi. Kiirabi toimetas mehe haiglasse.

Ööl vastu 28. juunit teatati politseile, et Kesklinnas Poordi tänaval löödi nuiataolise esemega 22-aastast meest.

28. juunil teatati, et 20-aastane mees lõi Kesklinnas Lastekodu tänaval oma elukaaslast, 21-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

28. juunil teatati, et 38-aastane mees lõi Lasnamäel Ümera tänaval oma elukaaslast, 36-aastast naist ja tekitas talle kehavigastusi. Juhtunu juures viibisid kaks alaealist last. Politseinikud pidasid mehe kinni.

28. juunil teatati, et 37-aastane alkoholijoobes mees lõi Lasnamäel Katleri tänaval oma endist elukaaslast, 37-aastast naist ja tekitas talle valu. Juhtunu juures viibis alaealine laps.

Kelmus
26. juunil alustati menetlust selles, et juunikuus lõid kauplemisplatvormi tradingteck.com maaklerid interneti ja telefoni teel 80-aastasele naisele ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest, pakkudes talle võimalust kaubelda maakleri vahendusel kasumiga aktsiaturgudel. Naine võimaldas programmi TeamViewer vahendusel kaugjuurdepääsu enda arvutile ning teostas maaklerite juhendamisel enda pangakontolt makseid tradingteck.com kontole kogusummas 1050 eurot, kuid tegelikult rahalisi vahendeid välja võtta naine ei saanud ning temalt nõuti juurdemakseid erinevatel ettekäänetel.

26. juunil alustati menetlust selles, et 45-aastane mees ostis veebilehelt lottoviva.com lotopileteid kogusummas 375 eurot, misjärel teatati mehele telefoni teel, et üks piletitest on võitnud 28 079,10 eurot, kuid lotovõidu kättesaamiseks peab ta esmalt tasuma vastavalt veebilehe reeglite 10% võidusummast ehk 2804 eurot. Sellega lõid lottoviva.com esindajad ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest. Kannatanu leidis internetist artikli, milles kirjutati lottoviva kelmusest, tänu millele ei teinud ta rohkem ülekandeid. Kahju kokku 375 eurot.

26. juunil alustati menetlust selles, et 15. mail võttis meesterahvas ebaseaduslikult teise mehe nimele väikelaenu pakkujalt laenu summas 1800 eurot.

27. juunil teatati politseile, et Põhja-Tallinna linnaosas Kopli tänaval tekkis konflikt kolme mehe vahel, mille käigus tekitati kergemaid vigastusi 45-aastasele mehele. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
26. juunil alustati menetlust selles, et Kristiine linnaosas oleva kaupluse laost varastati kaks tahvelarvutit. Vargusega tekitatud kahju kokku 2088 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

26. juunil alustati menetlust selles, et Kristiine linnaosas Tedre tänaval asuva kortermaja lukustatud trepikojast varastati jalgratas. Vargusega tekitatud kahju 650 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.


26. juunil teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Tartu maanteel asuva maja lukustatud trepikojast on varastatud jalgratas. Vargusega tekitatud kahju 300 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.


27. juunil alustati menetlust selles, et Pirita linnaosas Tupsi teel asuvast majast varastati tööriistu ja kodumasinaid. Vargusega tekitatud kahju 2960 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.


27. juunil alustati menetlust selles, et Põhja-Tallinna linnaosas Kolde puiesteel asuva maja lukustatud uksega keldriboksist varastati jalgratas väärtusega 1000 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
28. juunil teatati, et 32-aastane alkoholijoobes naine lõi Maardus Veeru tänaval asuvas korteris noaga oma elukaaslast, 43-aastast meest ja tekitas talle kergemaid kehavigastusi. Politseinikud pidasid naise kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

28. juuni hilisõhtul varastati Tartus Jaama tänava tankla tagaruumist sularahakapp, mis lähedusest mõne hetke pärast avamata kujul üles leiti. Varguse üksikasju ning teo toimepanijaid selgitab politsei alustatud kriminaalmenetluses.

Vägivald võimuesindaja suhtes

28. juunil lõi 31-aastane mees Tartus Ülikooli tänaval teenistusülesandeid täitnud politseinikku. Mees peeti kinni ning toimetati jaoskonda. Ametnik viga ei saanud ning ta jätkas teenistust.

Valgamaa

Vargus

Ööl vastu 27. juunit murti Valgas J. Kuperjanovi tänaval sisse saeveskisse, kust varastati kompressor, mootorraag ja teisi tööriistu. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

28. juunil teatati politseile, et Laekvere alevikus lõid tundmatud noorukid 48-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Vargus

28. juunil laekus politseile avaldus, et ajavahemikul 24. juuni-28. juuni varastati Rakvere Lembitu tänaval pargitud autost tööriistu. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

26. juunil sai politsei teate, et Narvas Kreenholmi tänava korteris isa lõi 31-aastast tütart. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

26. juunil sai politsei väljakutse Narva Tallinna maanteel asuvasse korterisse, kus 43-aastane mees lõi oma elukaaslast. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

27. juunil teatati politseile, et Narvas A.Bastrakovi tänaval asuvas korteris lõi 48-aastane mees oma elukaaslast. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

27. juunil sai politsei teate, et Kohtla-Järve Mõisa tee kortermajas lõi 75-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

27. juunil reageeris politsei Narvas Võidu prospektil tekkinud kähmlusele 24-aastase naise ja 15-aastase tütarlapse vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

28. juunil sai politsei väljakutse Narva Uusküla tänava korterisse, kus 42-aastane mees lõi oma abikaasat. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

28. juunil sai politsei teate, et Narva-Jõesuus J.Poska tänaval ründasid kaks meest 42-aastast meest. Üks ründajatest on kahtlustatavana kinni peetud. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Vargused

26. juunil teatati politseile, et ajavahemikul 22. juuni- 26. juuni varastati Jõhvis Pargi tänaval asuvast hoonest omatehtud lumesõiduk. Tekitatud kahju ning juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

26. juunil sai politsei teate, et Narva Turu tänaval asuvast korterist varastati kott, kus oli sees elektroonika. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

27. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järve Järveküla teel asuvast hoonest varastati asfaldilaoturi pult. Kahju väärtus ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

27. juunil sai politsei teate, et ajavahemikul 23. juuni- 27. juuni varastati Narva-Jõesuu Olevi tänaval asuvast majast kodutarbed. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

28. juunil teatati politseile, et Narva-Jõesuus Koidu tänaval varastati pargitud sõiduautolt rehvid koos valuvelgedega. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

26. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et 24. juunil lõi 24-aastane mees Hiiumaal Pärna külas 46-aastast meest, kes sai viga.

Järvamaa

Vargus

26. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et 23. juunil varastati Paides Võõbu külas mobiiltelefon Xiaomi. Vargusega tekitati kahju ligi 250 eurot.

Pärnumaa

Vargus

27. juunil sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 49-aastane mees möödus Pärnus Suur-Sepa tänaval asuvas kaupluses kassadest alkoholi eest tasumata. Tegu jäi aga lõpule viimata, sest kaupluse turvatöötaja pidas mehe kinni ja andis ta üle politseile.

Kehaline väärkohtlemine

26. juunil sai politsei teate, et Pärnus ründas 38-aastane mees oma 28-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil sai politsei teate, et Raplas Mahlamäe tänaval lõi 42-aastane mees tuttavat 36-aastast meest, kes sai viga. Politsei pidas 42-aastase mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

27. juunil sai politsei teate, et Kuressaare linnas ründas alkoholi tarvitanud 32-aastane mees oma 47-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.