Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 27. nädala eelinfo (2020-06-29 09:04:56)

Esmaspäev, 29. juuni
  • Kell 15 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis põllumajanduse ja maaelu arengu nõukogu istung. Nõukogule tutvustatakse põllu- ja metsamaa müümisel ja rentimisel kohaliku tootja eelistamiseks tehtud analüüsi ning toidutarneahelas ettevõtjatevahelistes suhetes esinevate ebaausate kaubandustavade tõkestamise seaduse eelnõu.

  • Kell 12 osaleb maaeluminister Arvo Aller põllumajandus- ja kalandusministrite mitteametlikul kõrgetasemelisel videokonverentsil, kus on päevakorras 2020. aasta järgse ühise põllumajanduspoliitika (ÜPP) reformi pakett. Alates 1.06.2018 on Euroopa Liidu Nõukogu eesistujariigid ettepanekute kallal töötatud, et viia need vastavusse liikmesriikide seisukohtadega. Horvaatia on koostanud eelnevat tööd hõlmava eduaruande, mida videokonverentsil liikmesriikidele tutvustatakse.

Lisainfo: https://www.consilium.europa.eu/en/meetings/agrifish
/2020/06/29/

Teisipäev, 30. juuni

  • Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron ja toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk külastavad Veterinaar- ja Toiduameti (VTA) ning Põllumajandusameti (PMA) regioonide esindusi. Ringsõidu eesmärk on kohtuda asutuste juhtidega, tutvuda piirkondade tööga ning arutada ametite ühendamise üle. Kell 10.00 kohtutakse PMA Lääne regiooni juhataja Taavi Kannaga Haapsalus ning kell 14.15 PMA Põhja regiooni juhataja Imbi Sildega Sakus.

Kolmapäev, 1. juuli

  • Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron ja toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk külastavad Veterinaar- ja Toiduameti (VTA) ning Põllumajandusameti (PMA) regioonide esindusi. Ringsõidu eesmärk on kohtuda asutuste juhtidega, tutvuda piirkondade tööga ning arutada ametite ühendamise üle. Kell 10.00 kohtutakse PMA Ida regiooni juhataja Lauri Kirsiga Jõgeval ning 15.00 VTA Lõuna regiooni juhtaja Inge Saavoga Võrus.

Neljapäev, 2. juuli

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

  • Maaeluministeeriumi kantsler Tiina Saron ja toiduohutuse asekantsler Hendrik Kuusk külastavad Veterinaar- ja Toiduameti (VTA) ning Põllumajandusameti (PMA) regioonide esindusi. Ringsõidu eesmärk on kohtuda asutuste juhtidega, tutvuda piirkondade tööga ning arutada ametite ühendamise üle. Kell 10.00 kohtutakse PMA Lõuna regiooni juhataja Aivar Kustavusega Viljandis ning 13.00 VTA Lääne regiooni juhataja Terje Operiga Viljandis.

Reede, 3. juuli


  • Kell 13 toimub Maaeluministeeriumis Euroopa rohelise kokkuleppe strateegia "Talust taldrikule" kaasamisüritus sektori esindusorganisatsioonidele ning teiste ministeeriumite esindajatele. Kohtumisel tutvustab strateegiat ja selle suhtes kujundamisel olevaid võimalikke seisukohti kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann.

Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.