Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi selle nädala eelinfo (2020-06-29 09:02:31)

Esmaspäev, 29. juuni

Kell 11:00-12:45 toimub veebiseminar "Ärivõimalused Keenias: keskkonnakaitse ja rohetehnoloogia". Seminari fookuses on ülevaade koostöövõimalustest Keenias rohekasvu ja rohetehnoloogia edendamiseks. Seminari juhatab sisse kantsler Meelis Münt ja modereerib Ado Lõhmus. Esinejate ja agendaga saab lähemalt tutvuda SIIN

Kolmapäev, 1. juuli

Elistvere loomapark on valgetel suveöödel, 1.-5. juulini avatud kella 10-st kuni südaööni, et külastajal oleks võimalik tutvuda ka loomade hilisõhtuse eluga.

Neljapäev, 2. juuli

Kell 13-15 toimub ressursitõhususe investeeringute uue vooru teavitusüritus Maarjamäe lossi hoovis Tallinnas. Üritusel räägitakse uuest voorust, mis avaneb KIKis 15.juulil kell 12. Taotluste sisestamine E-toetuse keskkonnas avati juba 1. juunil. Vooru eelarve on 7 120 200 eurot, millele lisanduvad vabanevad vahendid lõppevatest projektidest. Maksimaalne toetus on 200 000 €.

Reede, 3. juuli

Reedel, 3. juulil kell 11.00 toimub Raplamaal Kehtna Kutsehariduskeskuses maakorraldaja kutset taotlevate maamõõtjate kutseeksam. Kutseeksamile on tulemas ligikaudu 40 osalejat. Maa-ametist osalevad eksamikomisjoni töös katastrimõõdistamise ja-kontrolli osakonna juhataja Tõnu Kägo ja maakorralduse osakonna juhataja Merje Krinal. Eksamikomisjoni esimeheks on Siim Maasikamäe Eesti Maaülikooli metsandus- ja maaehitusinstituudi geomaatika õppetooli dotsent.

Reedel, 3. juulil algusega kell 12.00 toimub loomapargis kohvikutepäev. Kell 13.00 tehakse ühine ringkäik loomapargis ja pakutakse ka pargielanikele väärilisi suupisteid. Sissepääs loomaparki tavapileti hinnaga. Lisainfo RMK kodulehelt https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1583

Reedel, 3. juulil korraldab RMK Aegviidu külastuskeskus matkapäeva Põhja-Kõrvemaal. Osa on võimalik võtta kell 14.00 algavast 6 km pikkusest pärandkultuuri taustaga matkast Jussi nõmme järvede ja ooside keskel või kell 14.15 algavast 10 km pikkusest matkast algusega Kauksilla parklast mööda Oandu-Ikla matkateed Jussi nõmmele. Matkadele on võimalik tulla ka rongiga kogunedes RMK Aegviidu külastuskeskuse parklasse, kust väljub buss kell 13.30 mõlemale rajale. Vajalik eelregistreerimine RMK kodulehel https://www.loodusegakoos.ee/sundmuste-kalender/sundmus#1637 .

Reedel, 3. juulil kutsub Häädemeeste Hää ja RMK kõiki loodusesõpru RMK Kabli külastuskeskusesse perepäevale! Päeva jooksul toimuvad juhendatud matkad Kabli looduse õpperajal, saab kuulata Mercedes Merimaa loengut teemal "Puulehed ja puuseened Eesti looduses", osaleda Ööülikooli loengul "Puude taga on ökosüsteem" biosemiootik Kalevi Kulli ja ökoloog Asko Lõhmuse eestvõttel, vaadata Fred Jüssi filmi "Olemise ilu", külastada Wojcieh Grajkowski ja Pjotr Socha raamatu põhjal valminud näitust "Puud" ja teha palju muud.

Laupäev, 4. juuli

Laupäeval, 4. juulil kell 15.00-22.00 toimub Sagadi mõisas Lahemaa metsamaitsete pidu, kus saab osa võtta Lahemaa metsamaitsete piknikust, erinevatest kontsertidest, ekskursioonidest ja töötubadest nii lastele kui täiskasvanutele.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.