Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-06-18 08:43:08)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 34 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

16. juunil alustati menetlust selles, et Tallinnas Herne tänaval asuvas korteris läks 38-aastane mees kallale 48-aastasele naisele ja viskas teda saapaga näkku, tekitades naisele valu ja kehavigastusi.

16. juunil alustati menetlust selles, et 49-aastane mees lõi 29-aastast meest rusikaga näkku ja ähvardas teda.

16. juunil teatati politseile kallaletungist Tammsaare pargis, mille käigus peksid kolm senituvastamata meest 34-aastast meest, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

16. juunil teatati politseile peretülist Paldiski maanteel asuvas korteris, mille käigus lõi 50-aastane mees 48-aastast naist, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

Kelmus

16. juunil alustati menetlust selles, et aprillikuu jooksul on veebilehe lottoviva.com esindajad loonud ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest 41-aastasele mehele, kes soetas lotopileteid ligikaudu 300 euro eest ning talle väideti, et võitis 30 000 eurot. Võidu kättesaamiseks nõuti võidust 10% suuruses rahasummat ning võidumaksutasu. Mees maksis kokku üle 19 000 euro, ent väidetavat lotovõitu kunagi kätte ei saanud.

Vargus

16. juunil alustati menetlust selles, et Pirita teelt varastati pingi pealt mobiiltelefon Iphone XS Max. Kahjusumma 1200 eurot.

16. juunil alustati menetlust selles, et Pikaliiva tänavalt on varastatud laste jalgratas Romet Rambler. Kahjusumma ligikaudu 220 eurot.

Harjumaa

Vargus

16. juunil alustati menetlust selles, et Viimsi alevikust varastati rattaparklast jalgratas Scott. Kahjusumma ligikaudu 1900 eurot.


Juhtumid piiril

16. juunil viidi läbi illegaalimenetlused Keenia vabariigi, Moldova vabariigi ja Ukraina kodanike suhtes, kellel puudusid riigis viibimiseks alused. Meestele koostati vabatahtlikud lahkumisettekirjutused ja sissesõidukeeldu ei kohaldatud.


LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Omavoliline sissetung

17. juunil teatati politseile, et Põltsamaa vallas Puurmanis on võõras mees tunginud ühte korterisse ning sinna magama jäänud. Teatele reageerinud politseinikud pidasid sündmuskohal kahtlustatavana kinni 20-aastase mehe ning viisid ta asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

Looma julm kohtlemine

15. juunil teatas Mustvee vallas elav mees, et leidis oma kassi õuepealt surnuna. Esialgsetel andmetel on kassil laskehaav, ent lemmiklooma täpne surmapõhjus ning teised üksikasjas selgitatakse alustatud kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. juuni ennelõunal teatati, et Kambja vallas lõi joobes 24-aastane mees oma 28-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine pöördus esmaabiks haiglasse.

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 4. juunil avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 20-eurone pangatäht, mis saadeti ekspertiisi.


Juhtum piiril

16. juunil kontrollisid piiriametnikud Tartu linna erinevaid objekte selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kontrolliti ühte juriidilist ja viite füüsilist isikut ning avastati üks Ukraina kodanikku, kelle lühiajaline töötamine ei olnud nõuetekohaselt PPAs registreeritud. Rikkujale määrati 100-eurone rahatrahv.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

16. juunil sai politsei teate, et 14. juunil lõi Vinni vallas tundmatu mees 28-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

16. juunil sai politsei teate, et Narva linna kortermajas tekitas 33-aastane naine oma elukaaslasele raskeid kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

16. juunil teatati politseile, et Narva linna kortermajas tekitas 19-aastane naine 27-aastasele mehele kehavigastusi. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

16. juunil teatati politseile, et Narva 26. Juuli tänaval lõi 47-aastane mees oma abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

16. juunil sai politsei väljakutse Narva Pähklimäe tänava kortermajja, kus 20-aastane mees lõi 33-aastast meest. Noorem mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargused

16. juunil teatati politseile, et Narva Raekoja platsi tänaval varastati jalgratas. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Arvutikelmus

16. juunil sai politsei teate, et Pärnus Papiniidu tänaval asuva pangaautomaadi juures varastasid kaks seni tuvastamata meest 68-aastase naise pangakaardi, selgitasid välja selle koodi ja võtsid naise teadmata tema pangakontolt välja raha. Teoga tekitati kahju ligi 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.