Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-06-17 08:34:48)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 90 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine ja 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 28 vargust ning üks sõidukivargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Tabati 27 alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil teatati politseile kaklusest Kopli tänaval, mille käigus lõi 76-aastane mees 42-aastast meest kiviga pähe, tekitades talle valu ja kehavigastusi. 76-aastane mees peeti politseinike poolt kinni. 42-aastane mees toimetati täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse.

Kelmus

15. juunil alustati kriminaalmenetlust, sest kauplemisplatvormil crypto-bull.cc lõi maakler ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest 39-aastasele mehele, kes oli andnud juurdepääsu oma nutiseadmetele AnyDesk programmiga ja teinud makseid krüptoraha kauplemiskeskkonnas välismaistele kontodele kogusummas enam kui 11 000 eurot.

Vargused

15. juunil teatati politseile, et Tallinnas F. R. Kreutzwaldi tänaval asuva kortermaja keldrist on varastatud jalgratas Raven Focus. Kahjusumma 2000 eurot.

15. juunil alustati menetlust selles, et seni tuvastamata meesterahvas varastas Sõpruse puiesteel asuvast kauplusest erinevat kaupa. Kogukahju ligikaudu 1200 eurot.

15. juunil teatati politseile vargusest Tallinnas C. R. Jakobsoni tänavalt, mille käigus varastati puitparkett. Kahjusumma ligikaudu 3600 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil alustati menetlust selles, et 9. juunil tungisid senituvastamata isikud kallale 32-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

15. juunil teatati politseile peretülist Loo alevikus, mille käigus läks 21-aastane mees kallale 20-aastasele naisele, viskas teda tugitooliga ja kägistas, tekitades naisele valu ja kehavigastusi. Mees lahkus enne politseinike saabumist.

Kelmused

15. juunil alustati menetlust selles, et 44-aastane naine kasutas oma lähedase isikuandmeid, pangaandmeid ja paroole ning esitas interneti vahendusel oma lähedase andmetega kiirlaene väljastavatele äriühingutele laenutaotlused ja sõlmis laenulepinguid kokku ligikaudu 10 000 euro eest.

15. juunil alustati kriminaalmenetlust, sest kauplemisplatvormil u-i-group.com lõi maakler ebaõige ettekujutuse tegelikest asjaoludest 32-aastasele mehele, kes tegi makseid krüptoraha kauplemiskeskkonnas kogusummas 5000 eurot.

Juhtumid piiril

15. juunil saabus Helsingist Tallinna Jahisadamasse katamaraaniga 1986. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanik, kes esitas piiriületusel Soome juhiloa ja siseriikliku isikutunnistuse, mis ei ole reisidokumendid. Naisele määrati trahv ja tal ei lubatud maale tulla. Naine suundus täna tagasi Soome.

15. juunil viidi läbi illegaalimenetlused kahe Ukraina, ühe Venemaa Föderatsiooni, ühe Egiptuse ning ühe Gruusia kodaniku suhtes, kellel puudusid riigis viibimiseks alused. Inimestele koostati vabatahtlikud lahkumisettekirjutused ja sissesõidukeeldu kellelegi ei kohaldatud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kelmus

Politseile laekus teade, et 6. juunil avastas Jõgevamaal elav mees ühes müügiportaalis tööriistade müügikulutuse, mille peale võttis müüjaga ühendust ning andis teada, et soovib osta Makita multitööriista, tiigersaage ja naelapüstolit. Ostja tasus müüja kontole 325 eurot sularaha, kuid ei ole tänaseni kätte saanud oma kaupa. Ka ei vasta müüja enam telefonile ning pole tagastanud ka talle üle kantud summat. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 5. juunil avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses kaks võltsimistunnustega 10-eurone pangatähte, mis saadeti ekspertiisi.

Vargus

14. juunil varastati Tartus Kaunase puiestee eramu juures fatbike maastikuratas. Vargusega tekitatud kahju on 361 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juuni õhtupoolikul sai politsei väljakutse Viljandi valda, kus olid omavahel tülli läinud elukaaslased. Omavahelise jageluse käigus lõi joobes 43-aastane mees oma 35-aastane elukaaslast, lõhkus ära tema telefoni ning lahkus kodust BMW maasturiga. Politsei tabas mehe Tusti külast, pidas ta kinni ning toimetas jaoskonda. Naine pöördus tervisekontrolliks traumapunkti. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil sai politsei teate, et Tapa valla kortermajas lõi 43-aastane isa oma 21-aastast poega. Isa on kahtlustatavana kinni peetud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

15. juunil sai politsei väljakutse Toila valda, kus 51-aastane poeg lõi 73-aastast ema. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

15. juunil teatati politseile, et Narvas Uusküla tänaval lõi 59-aastane mees 35-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

15. juunil teatati politseile, et Sillamäel Ranna tänaval lõi 34-aastane mees 37-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Looma julm kohtlemine

15. juunil laekus politseile avaldus, et 14. juunil tekitati Kiviõli vallas koerale raskeid kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

Vandalism

15. juunil laekus politseile avaldus, et ajavahemikul 12. juuni-15. juuni rikuti Mäetaguse alevikus värvidega päikesepaneeli. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

Vargused

15. juunil laekus politseile avaldus, et 15. juunil varastati Ahtme linnaosas Maleva tänava korterist sülearvuti ja isikut tõendav dokument. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

15. juunil teatati politseile, et ajavahemikul 1. juuni- 13. juuni varastati sissetungimise teel Narva-Jõesuu Kalevi tänava eramajast kodutarbeid. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

15. juunil laekus politseile avaldus, et 12. juunil varastati Kohtla-Järvel Pärna tänava korterist ukseluku avamise teel käekott. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

15. juunil teatati politseile, et 12. juunil varastas kaks tundmatut meest Narva Kreenholmi tänava korterist elektroonikat ja rahakoti. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selgitatakse välja kriminaalmenetluse käigus.

15. juunil sai politsei teate, et 14. juunil varastati Narva Fama Kalevi jalgpallistaadionilt mobiiltelefon. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Harju külas lõi 44-aastane mees tuttavat 53-aastast meest, kes sai viga.

Pärnumaa

Ähvardamine

15. juunil sai politsei teate, et Tori vallas ähvardas 40-aastane mees oma 48-aastast sugulast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.