Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Lihtsustuvad nõuded noortele põllumajandustootjatele tegevusega alustamiseks (2020-06-16 09:36:39)

Maaeluminister Arvo Aller allkirjastas noorte põllumajandustootjate tegevuse alustamise toetuse määruse muudatuse, mille kohaselt on edaspidi toetuse saamiseks vajaliku haridusnõude täitmiseks piisav kutsekvalifikatsiooni 4. kutsetase.

"Põlvkondade vahetus põllumajandussektoris on oluline väljakutse ning seetõttu muudame reegleid paindlikumaks, et võimaldada rohkematele noortele juurdepääsu toetusele," ütles maaeluminister Arvo Aller.

Tegemist on Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme 6.1 "Noorte põllumajandustootjate tegevuse alustamine" raames antava toetusega. Käesolevaks programmiperioodiks kavandatud meetme eelarve kokku on 22,1 miljonit eurot. Meetme raames on toimunud neli taotlusvooru. Viies taotlusvoor avatakse 2020. aasta augustikuus. Maksimaalne toetussumma ühe taotleja kohta on kuni 40 000 eurot.

Praeguseks hetkeks on toetatud 459 noort põllumajandustootjat. Kokku on toetust neile määratud ligemale 18,2 miljonit eurot.



Allikas: Maaeluministeeriumi pressiteade




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.