Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-06-16 08:31:24)


Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 120 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas kolm avaliku korra rasket rikkumist ja 44 varavastast kuritegu, sealhulgas kaks röövimist, 36 vargust ning kaks sõidukivargust ja omavolilist kasutamist. Registreeriti 15 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 16 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 71.

Riigipiiri ületati ebaseaduslikult ühel korral ning fikseeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Eestist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

13. juunil teatati, et 34-aastane mees ja 44-aastane mees lasid Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval stardipüstolist. Politseinikud pidasid mehed kinni.

Kehalised väärkohtlemised

12. juunil teatati, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas korteris ründas meesterahvas 32-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. juunil teatati, et Kesklinnas Suur-Karja tänaval lõi meesterahvas talle tuttavat 33-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu tervisekontrolliks haiglasse.

12. juunil teatati, et Haaberstis Kaarlepere tänaval asuvas korteris ründas 20-aastane mees pudeliga teist 20-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

12. juunil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel asuvas korteris ründas 48-aastane mees talle tuttavat 71-aastast naist. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

Ööl vastu 13. juunit teatati, et 62-aastane naine lõi Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas korteris endale tuttavat 81-aastast naist ja tekitas talle valu. Politseinikud pidasid 62-aastase naise kinni.

13. juunil teatati, et 34-aastane mees lõi Lasnamäel Linnamäe teel 22-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 34-aastase mehe kinni.

14. juunil teatati, et Kalevipoja tänaval tungis agressiivne meesterahvas oma 29-aastase eksnaise koju ning ähvardas teda. Politseinikud pidasid31-aastase mehe kinni.

14. juunil teatati peretülist Raadiku tänaval, mille käigus läks 32-aastane mees kallale 37-aastasele naisele, tekitades talle valu ja kehavigastusi. Mees tekitas ka endale kehavigastusi. Tüli nägi pealt alaealine laps. Naine kuulati kannatanuna üle ning mees toimetati haiglasse.

14. juunil teatati peretülist Sõpruse puiesteel, mille käigus ründas 33-aastane mees endale tuttavat 37-aastast naist, lõhkus tema autot ja tülitas teda.

14. juunil teatati peretülist Laki tänaval, mille käigus läks 42-aastane mees kallale 49-aastasele naisele kallale ja lõi teda pähe. Mees peeti politseinike poolt kinni, naine toimetati täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse.

14. juunil teatati kaklusest Graniidi tänaval, mille käigus läks 24-aastane mees kallale 21-aastasele mehele, tekitades talle valu ja kehavigastusi.

Vargused

12. juunil teatati, et Mustamäel Mäepealse tänaval asuvast maja panipaigast varastati jalgratas. Kahju 475 eurot.

13. juunil teatati, et öö jooksul varastati Kristiines Keemia tänaval asuvast lukustatud maa-alusest parklast lukustamata jalgratas. Kahju on 1200 eurot.

13. juunil teatati, et Kristiines Lille tänaval varastati keldrist jalgratas. Kahju on 350 eurot.

13. juunil teatati, et Lasnamäel Betooni tänaval varastati konteinerist erinevaid tööriistu. Kahjusumma on täpsustamisel.

Röövimine

12. juunil teatati, et Lasnamäel Pae tänaval rööviti puuviljaleti müüjalt rahakassa. Kahju on kuni 500 eurot. 13. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval rööviti marjaleti kassa umbes 1000 euroga. Kahtlustatavatena peeti kinni kaks 19-aastast meest.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil teatati peretülist Saue vallas, mille käigus lõi 37-aastane naine 36-aastast meest plätuga ja küünistas teda, mille tagajärjel tundis mees füüsilist valu.

14. juunil teatati kaklusest Riisiperes, mille käigus lõi 27-aastane mees 31-aastast meest ja 46-aastast naist, tekitades neile valu ja kehavigastusi. Naine toimetati täiendavaks tervisekontrolliks haiglasse ning 27-aastane mees peeti politseinike poolt kinni.

14. juunil teatati, et Kiisal lõi 50-aastane mees oma elukaaslast, 44-aastast naist rusikaga näkku, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Mees peeti politseinike poolt kinni.

13. juunil teatati, et 60-aastane mees lõi Kuusalu vallas Hara külas endale tuttavat 80-aastast meest ja tekitas talle kehavigastusi. Politseinikud pidasid 60-aastase mehe kinni.

Vargus

14. juunil teatati, et Sauel asuva kortermaja trepikojastvarastati jalgratas väärtusega 250 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

12. juuni hommikul sai politsei väljakutse Mustvee linna, kus joobes 40-aastane mees oli tüli käigus löönud kaht naist. Meedikud andsid naistele esmaabi. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Tartumaa

Vargus

Ööl vastu 14. juunit teatati, et Tartus Sangviini tänaval on sisse murtud eramusse. Juhtunu täpsemad üksikasjad ning kahju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Omavoliline sissetung

13. juunil avastati, et Tartus Lepiku tänaval on sisse murtud korterisse, kus oli lõhutud lamp ning segamini paistatud muud sisustust. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Kehaline väärkohtlemine

Ööl vastu 13. juunit puhkes Tartus Emajõe tänava aiamajas viibinud seltskonna vahel erimeelsus, mis päädis kähmlusega. Rüseluses sai viga 25-aastane mees, meedikud andsid talle esmaabi kohapeal.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

13. juunil teatati, et Valgas Pikal tänaval lõi joobes 43-aastane mees oma elukaaslast, kellele andsid meedikud esmaabi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

12. juunil kontrollisid piiriametnikud Tartumaa erinevaid ehitusobjekte selgitamaks, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kokku kontrolliti nelja erinevat objekti, kust avastati üks ebaseaduslikult riigis viibinud Gruusia kodanik. Tema toimetati menetlustoiminguteks politseimajja.

Ööl vastu 13. juunit märkasid piirivalvurid valvekaamera abil, et Peipsil Praaga külas liigub mingi alus, mille juht ei ole oma väljumist piiriveekogule registreerinud. Lähemal uurimisel ilmnes, et tegu oli jetiga, mille juht hilisõhtul Emajõelt Piirisaarele suundunud. Seal piirivalvurid mehe ühes jetiga leidsidki. Mehele selgitati nõuet piiriveekogule väljumise osas ning ta kutsuti menetlustoiminguteks kordonisse.

14. juuni ennelõunal said piirivalvurid teate, et Peipsil on katki läinud ühe paadimootori rihm ja alusel viibinud seltskond ei saa omal jõul enam tagasi sadamasse. Teatele reageerinud Varnja piirivalvurid toimetasid abivajajad tagasi Kavastu sadamasse.

14. juunil avastasid Luhamaa piiripunkti piirivalvurid, et kahel Eestisse siseneda soovinud Eesti numbrimärgiga veokil puudub tehnoülevaatus. Veokijuhtide tähelepanu juhiti rikkumisele ning neile võimaldati piiriületus tingimusel, et suunduvad esimesse tehnoülevaatuspunkti puudust kõrvaldama.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 10. juunil Tamsalus Koidu tänavakortermaja trepikojas lõi 23-aastane mees 22-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

12. juunil sai politsei teate, et Narva V.Gerassimovi tänava kortermajas lõi 32-aastane mees 50-aastast meest. Noorem mees on kahtlustatavana kinni peetud.

12. juunil sai politsei väljakutse Sillamäe linna kortermajja, kus 71-aastane mees lõi 20-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

12. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järve linna kortermajas lõi 44-aastane mees 37-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

13. juunil sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaossa, kus 45-aastane mees tekitas 33-aastasele ja 38-aastasele naisele füüsilist valu. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

13. juunil sai politsei väljakutse Kohtla-Järve Ahtme linnaossa, kus 43-aastane mees lõi 28-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

13. juunil teatati politseile, et Narva linna kortermajas lõi 47-aastane mees 37-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

14. juunil sai politsei teate, et Narva A.Puškini tänaval asuva maja ees lõi 45-aastane mees 37-aastast meest. Täpsemad asjaolud selgitatakse välja alustatud kriminaalmenetluse käigus.

14. juunil sai politsei väljakutse Narva linna kortermajja, kus 30-aastane mees lõi 33-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. juunil sai politsei väljakutse Narva linna kortermajja, kus 45-aastane mees lõi 39-aastast naist. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

14. juunil teatati politseile, et Kohtla-Järve linna kortermajas lõi 49-aastane mees 41-aastast naist. Mees on kahtlustatavana kinni peetud.

Vargused

12. juunil laekus politseile avaldus, et Alutaguse vallas Katase külas saeti maha jaseejärel varastati puid. Tekitatud kahju ja juhtunu täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.

14. juunil pidas politsei kinni 23-aastase mehe, kes on Narva-Jõesuu Vabaduse tänaval asuvast poest korduvalt varastanud suures koguses alkoholi.

14. juunil laekus politseile avaldus, et ajavahemikul 19. aprill-16. juuni varastati Narva-Jõesuu Riigiküla kalmistul asuvast hauast graniidist nurki. Tekitatud kahju ja täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. juunil sai politsei teate, et Metsla külas lõi 52-aastane mees tuttavat 71-aastast naist.

Vargused

12. juunil sai politsei teate, et Paides Sõnajala teel asuvalt kinnistult varastati sõiduauto velgedel rehve. Vargusega tekitati kahju ligi 560 eurot.

12. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Türi vallas asuvast metskonnast varastati ligi 50m3 haavapalki. Vargusega tekitati kahju ligi 2000 eurot.

Pärnumaa

Surnu mälestuse teotamine

14. juunil sai politsei teate, et Pärnus Videviku tänaval asuval kalmistul varastati hauale asetatud mälestuskivi, kaks kipsist kuju ja hauapiirdekivid. Vargusega tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargus

12. juunil sai politsei teate, et Pärnus Pärnade puiesteel asuva eluhoone hoovist varastati paadimootor Yamaha. Vargusega tekitati kahju ligi 2000 eurot.

Avaliku korra raske rikkumine

14. juunil sai politsei teate, et Pärnus Laial tänaval lõi 30-aastane mees 20-aastast meest.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

14. juunil sai politsei teate, et Järvakandi alevis lõi 59-aastane mees tuttavat 50-aastast naist ja 27-aastast meest, kes said viga.

12. juunil sai politsei teate, et Märjamaa alevis ründas 41-aastane mees oma 45-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

Saaremaa

Vargus

13. juunil sai politsei teate, et Muhu vallas siseneti eluhoonesse ja varastati toiduaineid, rajakaamera ja sularaha. Vargusega tekitati kahju ligi 1350 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.