Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-06-12 08:25:12)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 79 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas 37 varavastast kuritegu, sealhulgas 24 vargust. Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada seitse inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati neli, narkojoobes sõidukijuhte kaks.

Piiril väljastati üks sisenemiskeeld.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. juunil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel asuvas korteris ründasid 25-aastane ja 29-aastane mees 23-aastast meest. Politseinikud pidasid ründajad kinni.

10. juunil teatati, et Lasnamäel Kivila tänaval ründasid seni tuvastamata isikud 40-aastast meest. Kiirabi toimetas kannatanu haiglasse.

10. juunil teatati, et Haaberstis Õismäe teel asuvas korteris tõukas 70-aastane mees oma abikaasat, 69-aastast naist, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid mehe kinni.

10. juunil teatati, et Kristiines Välja tänaval asuvas korteris ründas 51-aastane mees talle tuttavat 81-aastast naist. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

10. juunil teatati, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval asuvas majas ründas 38-aastane mees oma elukaaslast, 45-aastast naist, tekitades kannatanule kehalisi vigastusi. Politseinikud pidasid mehe kinni.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. juunil teatati, et Patika külas ründas 27-aastane mees talle tuttavat 20-aastast meest. Kiirabi kontrollis kannatanu vigastused. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Juhtumid piiril

10. juunil saabus reisilaevaga Helsingist Tallinna Vanasadamasse 1996. aastal sündinud Soome Vabariigi kodanik, kes saabus Eestisse turismi eesmärgil ja esitas kontrolliks Soome Vabariigi juhiloa. Kuna naisel ei olnud esitada kehtivat reisidokumenti, saadeti ta tagasi laeva ning ta sõitis tagasi Helsingisse.

10. juunil saabus reisilaevaga Helsingist Tallinna Vanasadamasse 1994. aastal sündinud Filipiini Vabariigi kodanik, kellel puudus esitamiseks elamisluba. Mehe reisieesmärgiks oli turism. Mees saadeti tagasi Helsingisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 5. juunil varastati Tartus Anne tänava kauplusest kassaliinile unustatud rahakott koos dokumentide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 250 eurot.

Politseile teatati, et 5. juunil varastati Tartus Ehitaja tänaval 20-aastaselt naiselt lillat värvi iPhone 11 nutitelefon. Vargusega tekitatud kahju on 777 eurot.

Kelmus

Politseile laekus teade, et aprillikuus vahendas Tartus tegutsev puiduettevõtte ühele ehitusobjektile puitmaterjali. Tehingu tõendamiseks saatis kaubatellija ettevõttele maksekorralduse. Asjaolude selgitamisel ilmnes, et tegu oli võltsitud maksekorraldusega, millel rahalist katet ei olnud. Petta saanud puiduettevõte pöördus abi saamiseks politseisse. Juhtunu üksikasju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et 6. juunil kaotas 45-aastane mees Võru linna tanklas ära oma rahakoti, milles olid isiklikud dokumendid ning pangakaardid. Mees sai küll rahakoti tagasi, kuid avastas, et tema pangakontolt on väljavõetud 380-eurot ning rahakoti vahel olnud sularaha. Esialgne kahju on 400 eurot.

Juhtumid piiril

10. juuni pealelõunal kontrollisid piirivalvurid Koidula piiripunktis Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa oli kehtetu. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

10. juunil avastasid Koidula piiripunkti piirivalvurid, et piirile saabunud Eesti registreerimismärgiga veoki juhil puudub vastava kategooria juhtimisõigus. Mees kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustati menetlust. Autorong jäi asendusjuhi saabumiseni tolliplatsile.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

10. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 5. juunil Tõrremäe küla poest varastati erinevaid tooteid, tekitades kahju umbes 200 euro väärtuses.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. juunil alustas politsei kriminaalmenetlust selles, et 2. juunil Narva Võidu prospekti korteris lõi 35-aastane mees 30-aastast naist, millega tekitas talle füüsilist valu. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vargus

10. juunil sai politsei teate, et Narvas 26. Juuli tänaval seisvast autost varastati karp erinevate riideesemetega, millega tekitati kahju umbes 560 eurot.

Ähvardamine

10. juunil sai politsei teate, et Narvas Rakvere tänava korteris ähvardas 30-aastane mees 60-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud selguvad alustatud kriminaalmenetluse käigus.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

10. juunil alustati kriminaalmenetlust selles, et Paikuse alevis varastati maastikujalgratas Scott. Vargusega tekitati kahju ligi 300 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.