Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartus avatakse 1. maist ka välijõusaalid (2020-05-01 10:49:21)


Tartu linnavalitsus otsustas avada lisaks kõigile linna omandis olevatele vabaõhu spordi- ja mänguväljakutele 1. maist ka välijõusaalid. Jätkuva nakatumisohu tõttu kehtivad kõikidel väljakutel distantsi- ja hügieenireeglid.

Linnapea Urmas Klaasi sõnul sai Tartu selle otsuse teha, kuna Vabariigi Valitsus loobus esialgsest ebaproportsionaalsest nõudest desinfitseerida inventari pärast igat kasutuskorda. "Kuna tartlastel on väga suur ootus välijõusaale kasutama hakata, siis otsustasime need avada. Vastavalt valitsuse korraldusele puhastatakse välijõusaale kord päevas."

Lisaks muudele mängu- ja spordiväljakutele avatakse 1. maist ka Tähtvere skatepark, kuid seal kehtib erireegel, mille järgi tohib seda korraga kasutada kuni kümme inimest. Linnavalitsus teeb selle reegli täitmise üle järelevalvet.

Linnale kuuluvatel staadionitel on lubatud individuaaltreeningud ja maksimaalselt 10-liikmelistes gruppides sportimine. Avatakse ka discgolfi- ja BMX-rajad. Spordihooned, sh Tamme staadioni tribüünihoone, jäävad praegu suletuks. Avatakse ka koerte jalutusväljakud.

Spordi- ja mänguväljakutel tuleb lähtuda 2+2 reeglist ning enne ja pärast väljaku kasutamist desinfitseerida või pesta käsi. Linnavalitsus paigaldab väljakute juurde sildid käitumisjuhistega.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.