Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-04-22 08:17:20)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 58 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas üks avaliku korra raske rikkumine ja 25 varavastast kuritegu, sealhulgas 14 vargust. Registreeriti neli inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai viga kuus inimest. Tabati kümme alkoholijoobes sõidukijuhti ja üks narkojoobes sõidukijuht.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Avaliku korra raske rikkumine

20. aprillil teatati politseile, et Mustamäel Akadeemia teel tulistas 51-aastane mees aknast õhkrelvaga tänaval olnud 31-aastast naist ja tekitas talle kehavigastuse. Politseinikud pidasid 51-aastase mehe kahtlustatuna kinni. Kiirabi viis kannatanu haiglasse. Juhtunu osas alustati kriminaalmenetlus.

Kehalised väärkohtlemised

20. aprillil teatati politseile, et Kesklinnas Hariduse tänaval tungis 34-aastane mees kallale 28-aastasele mehele, 27-aastasele naisele ja 48-aastasele mehele ning tekitas neile kehavigastusi. Politsei pidas 34-aastase mehe kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

20. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Pelguranna tänaval tekkis konflikt 20- ja 19-aastase mehe vahel, mille käigus tekitati füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas 20-aastase mehe kahtlustatuna kinni. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

Juhtum piiril

20. aprillil viidi läbi illegaalimenetlus 1994., 1992., 1997. ja 1999. aastal sündinud Ukraina kodanikest meeste suhtes, kelle lühiajaline töötamine Eestis ei olnud registreeritud. Meestele määrati sissesõidukeeld kuueks kuuks ja koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

20. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Pärna tänaval tungis 33-aastane mees kallale 51-aastasele mehele. Politsei pidas kahtlustatava kinni.

20. aprillil teatati politseile, et Narvas Oru tänaval lõi 40-aastane mees oma 41-aastast abikaasat, tekitades temale kehavigastusi ja füüsilist valu.

20. aprillil sai politsei väljakutse Narva linnas Tiimanni tänavale, kus 40-aastane mees lõi oma 41-aastast abikaasat, põhjustades kehavigastusi ja füüsilist valu. Kahtlustatav on kinnipeetud.

Asja rikkumine ja hävitamine

20. aprillil teatati politseile, et Tallinna-Narva maanteel Soldina küla ristmikul põles traktor. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

20. aprillil teatati politseile vargusest Jõhvi linnas Narva maanteel asuvas kaupluses, kus 83-aastane mees varastas pudeli alkoholi. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

20. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järve Sompa linnaosas Rutiku tänaval tungiti sisse garaaži ning varastati Kärcher survepesur, trell ja tööriistad. Esialgne kahjusumma on 500 eurot.

Juhtum piiril

20. aprillil avastas Narva kordoni patrull Narva jõest püügile asetatud tähistamata püünise, mis eemaldati püügilt ja sees olnud kala lasti tagasi vette. Püünis võeti kordonisse hoiule.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

20. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et 19. aprillil lõi 44-aastane mees Paides Laial tänaval tuttavat 59-aastast naist.

Pärnumaa

Vägivald võimuesindaja vastu

20. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Põhja-Pärnumaa vallas ähvardas alkoholi tarvitanud 60-aastane mees teenistusülesandeid täitnud 22-aastast politseiametnikku. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustatavana kinni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

20. aprillil laekus politseile teade, et Jõgeva vallas Kaude külas varstati kortermaja juurest kolm 15-tollist valguvelge koos rehvidega. Vargusega tekitatud kahju on 270 eurot.

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et ööl vastu 17. aprilli lõhuti ning varastati Kastre vallas Hammaste külas kaarkasvuhoone kattematerjale. Esialgne kahju on 500 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.