Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Looduse kaitsjad ootavad abiväge (2007-02-15 08:12:31)


Looduskaitsekeskuse Pärnu-Viljandi regioon otsib oma meeskonda uusi töötajaid, ent kaadri suurenemine pole kaugeltki nii suur, kui tarvis oleks.

Regiooni direktori Enn Vilbaste ütlemist mööda on välja kuulutatud konkurss täiskohaga loodushoiutööde spetsialisti ja loodusvahi leidmiseks ning enne hooaja algust on kavas palgale võtta külastuskorralduse spetsialist. Kui loodushoiutööde spetsialist oli varem ametis osalise koormusega, siis loodusvaht ja külastuskorralduse spetsialist on täiesti uued kohad.

Vilbaste sõnul on külastuskorralduse spetsialist planeeritud Soomaale, loodusvaht hakkab ilmselt tegutsema Pärnumaal ja loodushoiutööde spetsialisti tööpiirkonnaks saab kogu regioon.

«Nende töötajate leidmise järel on meil regioonis ametis kokku 23 inimest,» rääkis Vilbaste. «Kui päris aus olla, siis normaalseks tööks oleks vaja 38, aga selleni loodame jõuda umbes kümne aasta jooksul.»

Vilbaste andmetel on pakutavate ametite vastu huvi tuntud, kuid kandidaatide kvalifikatsioon jätab tihtilugu soovida.

Loodusvahi töö eesmärk on tagada regioonis looduskaitsealuste objektide järelevalve, loodushoiutööde spetsialistil tuleb aga koordineerida poollooduslike koosluste hooldamist ja taastamist. Mõlemale kohale pürgimiseks on avalduse esitamisega aega 28. veebruarini.

«Loodetavasti saavad uued inimesed tööle asuda märtsi keskel,» lisas Vilbaste.


Allikas: ajaleht Sakala 14.02.2007, Hans Väre.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.