Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-04-17 08:24:55)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 84 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 31 varavastast kuritegu, sealhulgas 23 vargust. Tabati seitse alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht.

Piiril registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning riigist saadeti välja üks inimene.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. aprillil teatati politseile peretülist Kadaka teel, mille käigus läks 47-aastane mees kallale oma pereliikmetele, 39-aastasele ja 21-aastasele naisele, põhjustades neile valu ja tekitades kehavigastusi. Mees peeti kahtlustatavana kinni ja toimetati kinnipidamiskeskusesse.

15. aprillil teatati politseile juhtumist Punasel tänaval, mille käigus teataja nägi, kuidas 24-aastane mees ja 24-aastane naine läksid kallale 45-aastasele naisele. Ründajad peeti politseinike poolt kinni ning toimetati kinnipidamiskeskusesse.

Vargus

15. aprillil teatati politseile Sütiste teel toimunud juhtumist, mille käigus varastati sõiduautolt Toyota Avensis neli velge koos suverehvidega. Kahju ligikaudu 1500€.

Harjumaa

Ähvardamine

15. aprillil teatati politseile peretülist Maardus Murumetsa tänaval, mille käigus ähvardas 30-aastane mees oma pereliikmeid noaga. Keegi ähvardamise käigus füüsiliselt viga ei saanud. Politseinikud pidasid mehe kinni ja toimetasid kinnipidamiskeskusesse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Ööl vastu 15. aprilli ärandati Põltsamaalt Kuuse tänava ehitusjärgus maja eest sinist värvi sõiduauto Volkswagen Passat. Vargusega tekitatud kahju on 6000 eurot.

Tartumaa

Kelmus

Politsei poole pöördus naine, kes müüs 6. aprillil interneti vahendusel Hollandis elavale ostjale oma Nikoni peegelkaamera. Ostja edastas müüjale maksekinnituse, mispeale pani müüja kauba teele. Hiljem selgus, et maksekinnitus oli võltsing ning müüja jäi ilma nii oma fotoaparaadist kui ka rahast, mida tema kontole ei laekunudki. 28-aastasele naisele tekitatud kahju on 920 eurot.

Valgamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 11. aprillil varastati Otepääl J. Hurda tänaval seisnud lukustamata sõiduautost Samsungi mobiiltelefon. Vargusega tekitatud kahju on 529 eurot.

Juhtum piiril

15. aprillil kontrollisid piiriametnikud koos Saatse kordoni piirivalvuritega Võrumaal erinevaid ehitusobjekte, kas töötajatel on seaduslik alus Eestis viibimiseks ja töötamiseks. Kontrolliti 14 juriidilist ja 30 füüsilist isikut ning ühtegi rikkumist neil kontrollkäikudel ei tuvastatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Arvutiandmetesse sekkumine

15. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et Tapa vallas asuv kool teatas, et keegi on pahatahtlikult sisenenud õpetaja Stuudiumi keskkonda. Seal muudeti õpilaste hindeid, lisati õpilastele märkuseid ning saadeti õpetaja nimelt välja solvavaid kirju.

Ida-Virumaa

Asja rikkumine ja hävitamine

16. aprillil kella 5 ajal hommikul sai politsei teate, et Narvas Kreenholmi tänaval põleb sõiduauto. Esialgne tekitatud kahju on 8000 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

16. aprillil kella 00.48 ajal sai politsei väljakutse Narvas Kreenholmi tänavale, kus alkoholi tarvitanud 40-aastane mees tekitas füüsilist valu enda 32-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

15. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Järveküla teel löödi 26-aastast meest. Teo võimalikud toimepanijad on politseile teada.

Vargused

15. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänava kauplusest varastas 50-aastane mees ligikaudu 15 euro eest esmatarbekaupu. Politsei pidas mehe süstemaatiliste varguste tõttu kahtlustatavana kinni.

15. aprillil teatati politseile, et Sillamäel Tallinna maantee tanklast varastas 18-aastane mees alkoholi. Politsei pidas mehe süstemaatiliste varguste tõttu kahtlustatavana kinni.

Arvutisüsteemile ebaseaduslikult juurdepääsu hankimine
15. aprillil alustati Jõhvi politseijaoskonna kriminaalmenetlus selles, et kannatanu meilikontosse ja mobiiltelefoni on tema teadmata sisse tungitud ning osa telefoniandmetest on kadunud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. aprillil alustati kriminaalmenetlust selles, et Tori vallas ründas 28-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus 34-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.