Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-04-16 08:16:15)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 66 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende seas oli 29 varavastast kuritegu, sealhulgas 19 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati kaheksa alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Riigist saadeti välja neli isikut.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil teatati politseile, et Haaberstis Õismäe teel tekitas 29-aastane naine kehavigastusi enda tuttavale 54-aastasele mehele. Politsei pidas 29-aastase naine kahtlustatuna kinni. Kiirabi viis 54-aastase mehe haiglasse. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

14. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Õle tänaval tungis 47-aastane naine kallale tuttavale 35-aastasele mehele ja tekitas talle füüsilist valu.

13. aprillil teati politseile, et Nõmme linnaosas Õie tänaval tekkis kahe naise vahel konflikt, mille käigus tekitati 32-aastasele naisele füüsilist valu ja kehavigastusi.

Vargus

13. aprillil pöördus politsei poole mees, kelle teatel varastati tema Põhja-Tallinna Vabriku tänava keldriboksist muusikavõimendid ja muud vara. Kahju tekitati kogusummas 1450 eurot.

14. aprillil alustati menetlust selles, et ajavahemikus 15.-16. märts murti sisse Lasnamäel Punasel tänaval asuvasse konteinerisse ning varastati sealt erinevaid velgi ja rehve kogusummas 1100 eurot.

Harjumaa

Vargus

14. aprillil teatati politseile, et Saue vallas varastati kinnistult merekonteiner koos sees oleva varaga.Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

Juhtum piiril

14. aprillil viidi läbi illegaalimenetlus kahe Gruusia kodaniku suhtes. Märtsi alguses Eestisse saabunud 1976. aastal sündinud mehel ning jaanuaris Eestisse saabunud 1990. aastal sündinud naisel puudusid rahalised vahendid elamiseks ja tagasi pöördumiseks koduriiki. Sissesõidukeeldu ei määratud. Mõlemad lahkusid 14. aprillil lennuga Minskisse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kelmused

Politseile laekus teade, et märtsikuu jooksul peteti interneti vahendusel Tartus elava naise käest välja 21 272 eurot. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

15. aprillil pöördus politsei poole Tartus elav naine, kes möödunud kuul langes internetikelmi ohvriks. Nimelt vestles naine suhtlusvõrgustikus talle võõra inimesega, kes pakkus talle suurt summat raha. Kuivõrd tartlannal kergelt saadud raha vastu midagi ei olnud, võttis ta pakkumise vastu ning kandis selle kätte saamiseks heauskselt annetaja pangakontole 215 eurot. Kui aga lubatud suur summa naise kontole ei saabunud ning väidetava panga poolt paluti veel ühte ülekannet mõistis naine, et on petta saanud ning pöördus abi saamiseks politsei poole.

Valgamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et möödunud kuu lõpus varastati Otepää vallast Nüpli järve kaldalt täisalumiiniumist paat Progress 2. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

14. aprilli öösel teatati politseile, et Mulgi vallas Kamara külas läksid omavahel kaklema neli joobes inimest. Puhkenud tüli käigus lõi 22-aastane mees 20-aastast naist. Juhtunu üksikasju ning tüli tagamaid selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

Ööl vastu 15. aprilli kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis riiki siseneda soovinud Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga Volvo veokit. Piirivalvurid avastasid autorongi kontrollimisel, et selle ühel rehvil on läbivad kahjustused, mistõttu tõkestati ohtliku masina edasisõit. Juht manööverdas raskeveoki parkimisplatsile ning vahetas rehvi sealsamas ära. Peale ohtliku rea likvideerimist sai juht oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. aprillil alustati menetlust selles, et Rakveres Laada tänaval elav 28-aastane mees on korduvalt tarvitanud füüsilist vägivalda oma 28- aastase elukaaslase suhtes, tekitades naisele korduvalt füüsilist valu ja tervisekahjustusi.

Isikuandmete ebaseaduslik avaldamine

14. aprillil alustati Rakvere politseijaoskonnas kriminaalmenetlus selles, et suhtlusportaali on loodud kannatanu nimel konto ning seal on ebaseaduslikult edastatud ja kasutatud tema isikuandmeid.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kasteheina tänava korteris tungis peretüli käigus 40-aastane mees kallale 41-aastasele naisele, tekitades kannatanule füüsilist valu.

14. aprillil pöördus politsei poole 29- aastane naine, kelle sõnul oli tema endine 27- aastane elukaaslane tunginud talle Narvas Pähklimäe teel asuvas korteris kallale. Kannatanu tundis füüsilist valu ja talle tekitati kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus

Ähvardamine

14. aprillil sai politsei väljakutse Narvas Uusküla tänava korterisse, kus 69-aastane naine ähvardas enda 66-aastast abikaasat. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

Vargus

14. aprillil pöördus politsei poole 58- aastane naine, kes teatas, et tema üürikorterist Kohtla-Järvel Uuel tänaval on varastatud sulearvuti HP maksumusega 260 eurot.

Valeraha teade

14. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et Tartus Võru tänava ettevõtte avastas võltsimistunnustega 2-eurose mündi, mis saabus Jõhvi Narva maanteel olevalt ettevõttelt.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

14. aprillil teatati politseile, et varem sarnaste kuritegude eest karistatud 21-aastane mees möödus Pärnus Riia tänaval asuvas kaupluses kassadest kauba eest tasumata, mida oli ligi 114 euro väärtuses. Tegu jäi aga lõpule viimata, sest turvatöötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.