Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2020-04-07 08:14:01)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud nädalavahetusel 134 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks raske tervisekahjustuse tekitamine, üks avaliku korra raske rikkumine, 32 varavastast kuritegu, sh üks röövimine ja 21 vargust (neist viis eluruumidest, üks sõidukist). Registreeriti kuus inimvigastustega liiklusõnnetust, milles hukkus üks ja viga sai seitse inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 50 ning üks narkojoobes sõidukijuht. Kahel korral tabati ka narkootikumide omamine või tarbimine.

Piirilt väljastati üks sisenemiskeeld. Riigipiiri ületati ebaseaduslikult ühel korral ning fikseeriti üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

3. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Läänemere teel lõi seni tuvastamata mees 47-aastast meest, tekitades kannatanule füüsisist valu ja kehavigastusi. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

3. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval lõi 40-aastane mees oma 40-aastast elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

3. aprillil teatati politseile, et Kaupmehe tänaval ründas seni tuvastamata naine 20-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

3. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Võidujooksu tänaval ründas 21-aastane mees 38-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

4. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Sõle tänaval lõi 41-aastane mees endale tuttavat 33-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

4. aprillil teatati politseile, et Lasnamäe linnaosas Peterburi teel löödi 38-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

4. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Raadiku tänaval asuvas kortermajas ründas 28-aastane mees endale tuttavat 31-aastast naist, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu asjaolud selgitab menetlus.

4. aprillil teatati politseile, et Nisu tänaval tekitas naine ühise joomingu käigus vigastusi 46-aastasele naisele ja 40-aastasele mehele. Ründaja lahkus korterist enne politsei saabumist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

4. aprillil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Nisu tänaval lõi mees 26-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. aprillil teatati politseile, et Lasnamäel Kivila tänaval lõi 38-aastane mees 40-aastast naist ja 62-aastast naist. Mees tekitas kannatanutele füüsilist valu. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

5. aprillil teatati politseile, et Mustamäel E. Vilde teel asuvas korteris lõhkus joobes 18-aastane mees korteris olevat vara ja ründas endale tuttavat 20-aastast naist. Politseinikud pidasid mehe kinni.

5. aprillil teatati politseile, et Sõle tänaval korteris ühise joomingu käigus tekitas 41-aastane mees 51-aastasele mehele kehalisi vigastusi. Sama mees lõi 4. aprillil 28-aastat meest, millega tekitas kannatanule tervisekahjustusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel

5. aprillil teatati politseile, et Põhja-Tallinnas Paagi tänaval ründas 36-aastane mees 36-aastast naist, tekitades kannatajale füüsilist valu ning kehavigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

Avaliku korra raske rikkumine
3. aprillil teatati politseile, et Kristiine linnaosas Paldiski maanteel löödi 52-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Kelmus
3. aprillil teatati politseile, et Kesklinna linnaosas Liivalaia tänaval varastati 69-aastase mehe pangakaart. 3. ja 4. aprillil tehti kokku tehinguid 7865,00 euro väärtuses. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
4. aprillil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Kari tänaval asuvast korterist on varastatud sularaha summas 2500 eurot ja 3000 euro väärtuses ehteid. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. aprillil teatati politseile, et Paldiskis Peetri tänaval lõi 32-aastane mees 29-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja on politsei poolt kinni peetud.

3. aprillil teatati politseile, et Kiili vallas Paekna külas lõi joobes 52-aastane mees endale tuttavat 71-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

4. aprillil teatati politseile, et Kuusalu külas toimunud jooming käigus ründas 65-aastane mees 51-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehalisi vigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

Kelmus

3. märtsil pöördus politseisse 49-aastane Keila linnas elav naine, kes registreeris end kauplemisplatvormil ja võimaldas läbi TeamViewer programmi juurdepääsu enda arvutile. Naine teostas enda pangakontolt kauplemisplatvormile makseid kokku väärtuses 1000 eurot, kuid tegelikke rahalisi vahendeid naine välja võtta ei saanud ning samuti nõuti temalt ka juurdemakseid.


Juhtumid piiril

4. märtsil lahkus Tallinnast Lennuga Minskisse 1992. aastal sündinud Valgevene kodanik. Mees viibis Schengeni viisaruumis 56 päeva, nendest 26 päeva seadusliku aluseta. Talle koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks seitsme päeva jooksul ja kohaldati sissesõidukeeld kolm aastat.

4. märtsil lahkus lennuga Tallinnast 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel on varasemalt koostatud Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse poolt vabatahtliku lahkumise tähtajaga ettekirjutus Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

Politseile laekus teade, et 5. aprillil varastati Põltsamaa vallas Pauastvere küla pesulast pesur. Kahju on selgitamisel.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. aprilli hommikul sai politsei väljakutse Tartus Aruküla tee korterisse, kus olid omavahel kaklema läinud naine ja mees. 53-aastane naine meedikute abi ei vajanud. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 56-aastase mehe.


IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised
4. aprillil teatati politseile, et Rakveres Tuleviku tänava korteris ründas omavahelise tüli käigus 36-aastane mees oma 40-aastast elukaaslast, millega tekitas kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Mees lahkus enne politsei saabumist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

4. aprillil teatati politseile, et Vinni vallas asuvas korteris kasutas 56-aastane mees oma 38-aastase abikaasa suhtes vägivalda, põhjustades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

Kelmus
3. aprillil alustati Rakvere politseijaoskonnas kriminaalmenetlus selles, et 17. märtsil ostis 33-aastane mees interneti vahendusel rehvid, mille eest tasus 225 eurot. Seni ei ole kannatanu rehve saanud. Samuti ei ole tagastatud raha.

Ida-Virumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine
3. aprillil teatati politseile, et Narvas Partisani tänava korteris tekitas 51-aastane mees kakluse käigus kehalisi vigastusi oma 40-aastasele sõbrale. Politsei pidas mehe kinni.

Kehalised väärkohtlemised
4. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kadri tänaval lõi 40-aastane mees oma endist 47-aastast elukaaslast, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

4. aprillil teatati politseile, et Lüganuse valla hoolekandeasutuses lõi 41-aastane mees 64-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Politsei pidas mehe kinni.

4. aprillil alustati kriminaalmenetlus selles, et 18-aastane naine lõi 1. aprillil enda 46-aastast kasuisa. Politsei pidas naise kahtlustatavana kinni.

5. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Salu tänava korteris kasutas 37-aastane mees füüsilist vägivalda oma 36-aastase elukaaslase suhtes, põhjustades kannatanule füüsilist valu. Politsei pidas mehe kinni.

5. aprillil teatati politseile, et Kohtla-Järvel Kalevi tänaval asuva kaupluse juures rünnati 34-aastast meest, tekitades kannatanule füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtunu asjaolud selgitab uurimine.

5. aprillil teatati politseile, et Narvas Kosmonaudi tänava korteris tekitas füüsilist valu 40-aastane mees enda 41-aastasele elukaaslasele. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

5. aprillil sai politsei väljakutse Narvas 6. Paemurru tänavale, kus toimus kaklus 17-aastase noormehe ja 48-aastase mehe vahel. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Ähvardamine
5. aprillil teatati politseile, et Narvas Kangelaste prospekti maja juures ähvardas naaber 63-aastast naist. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargus
4. aprillil teatati politseile, et Narvas Võidu tänava korterist varastati sularaha summas 4900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

5. aprillil sai politsei teate, et Türi vallas Türi-Allikul tekkis konflikt 45- ja 38-aastase naise vahel ja nad lõid teineteist. Hiljem sekkus tülisse ka 22-aastane naine. Konflikti käigus said viga 45-ja 38- aastane naine.

Pärnumaa

Kehalised väärkohtlemised

3. aprillil sai politsei teate, et Pärnu linnas Rohu tänaval lõi 41-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus oma 44-aastast elukaaslast, kes sai viga. Politsei pidas mehe juhtunus kahtlustavana kinni.

3. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Laial tänaval lõi 48-aastane mees tuttavat 21-aastast meest.

4. aprillil sai politsei teate, et Vändra alevis lõi 38-aastane naine tuttavat 31-aastast meest.

5. aprillil sai politsei teate, et Pärnu-Jaagupi alevis ründas alkoholi tarvitanud 23-aastane mees tuttavat 43-aastast naist.

5. aprillil sai politsei teate, et Kilingi-Nõmmes ründas 29-aastane mees oma 29-aastast elukaaslast.

Vargus

3. aprillil sai politsei teate, et Pärnus Rohelisel tänaval asuva elumaja abihoonest varastati jalgratas ja elektrilisi tööriistu. Vargusega tekitati kahju ligi 800 eurot.

Raplamaa

Kehalised väärkohtlemised

6. aprillil sai politsei teate, et Raplas Välja tänaval lõi 27-aastane mees oma 82-aastast vanaema, kes sai viga.

6. aprillil sai politsei teate, et Järvakandi alevis sisenesid 30-ja 33-aastane mees omaniku loata eluhoonesse ja lõid tuttavat 34-aastast meest, kes sai viga.

Vargus

5. aprillil sai politsei teate, et Rapla vallas siseneti omaniku loata tootmishoonesse ja varastati maastikujalgratas. Vargusega tekitati kahju ligi 300 eurot.

Asja omavoliline kasutamine

6. aprillil sai politsei teate, et Raplas sisenes alkoholi tarvitanud 19-aastane mees omaniku loata tühja ning pargitud, kuid töötavasse kaugliinibussi ja lahkus sellega. Politsei tabas mehe koos sõidukiga ja pidas ta juhtunus kahtlustatavana kinni.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.