Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu koondab piirkonna toidutootjate ja -pakkujate infot (2020-04-01 08:08:58)


Tartu Linnavalitsus ja Tartumaa Turism on koondamas infot piirkonna toidutootjate ja -pakkujate kohta, kes on valmis pakkuma kas toidu kojuvedu või saatma tellimused kliendile sobivasse pakiautomaati.

Tartu linna turundusjuhi Helen Kalbergi sõnul tuli vajadus e-teenuste pakkujate infot koondada suuremate toidukaupluste e-poodide ülekoormusest ja pikkadest tarneaegadest. "Seoses kodus püsimise vajadusega on inimesed senisest rohkem hakanud toitu koju tellima. Info koondamisega soovime ühelt poolt aidata inimestel lihtsamini sobivate võimalusteni jõuda ning teiselt poolt toetada kohalikke tootjaid ja teenusepakkujaid," lisas Kalberg

Tartu turismiportaali visittartu.com on koondatud valik nii kohalikest väiketootjatest, turgudest, suuremate toidukaupluste e-poodidest kui ka piirkondlikest restoranidest ja kohvikutest, mis pakuvad toidu kojukannet. Lehekülg täieneb jooksvalt. Lingid on leitavad ka Tartu linna kodulehelt koroonaviirusega seotud juhiste lehelt www.tartu.ee/koroonaviirus

Lähtudes vajadusest viia miinimumini inimestevahelised kokkupuuted, soovitab Tartu linnavalitsus vältida võimalusel kaupluste külastamist ning tellida toidukraam koju või pakiautomaati. Kui poodi minek on vältimatu, soovitatakse mõelda hästi läbi oma poenimekiri ja planeerida varud pikemalt ette. Linnavalitsus kutsub ühtlasi ka abistama pereliikmeid ja sugulasi, kellel puuduvad võimalused või oskused veebipõhiste tellimuste tegemiseks. Võimalusel soovitab linnavalitsus toetada oma ostudega kohalikke väiketootjaid.

Toidutootjatel ja teenusepakkujatel, kes pakuvad toidu kojukannet või pakiautomaati saatmist, aga nimekirjast puuduvad, palutakse ühendust võtta evo@raad.tartu.ee.

Allikas: Tartu uudised


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.