Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevainfo (2020-03-25 08:24:57)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 57 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 22 varavastast kuritegu, sealhulgas 10 vargust. Registreeriti üks inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai viga üks inimene. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Vargus

23. märtsil teatati, et Mustamäel A. H. Tammsaare teel siseneti lukustamata korterisse ja varastati erinevaid esemeid. Juhtumi täpsemad asjaolud ja kahju on selgitamisel.

Juhtum piiril

23. märtsil saabus lennuga Frankfurdist Tallinnasse 1983. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik. Mees oli viimati saabunud Eestisse 19. märtsil Tallinna lennujaama kaudu, kus talle tutvustati ka karantiini jäämise kohustust. Mees eiras kohustust ning lahkus Eestist. Kodaniku väitel kuulub ta kaubavedu teostavate isikute alla, kuid peale kauba saatekirja ja arve tal asjakohaseid dokumente esitada ei olnud. Mehele selgitati veelkord karantiinis olemise kohustust ja selle rikkumisega kaasnevat vastutust ning soovitati taotleda PPA-st eriluba rahvusvaheliseks kaubaveoks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

23. märtsil avastati, et Tartus Mäe tänaval on sisse murtud tänava äärde pargitud Honda maasturisse, kust varastati elektriline Makita nurgasaag ja valgusti. Vargusega tekitatud kahju on 285 eurot.

Viljandimaa

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsi õhtul sai politsei väljakutse Põhja-Sakala valda Kõidama külla, kus ühise alkoholi tarvitamise käigus oli kahe mehe vahel puhkenud tüli. Omavahelise jageluse käigus lõi 31-aastane mees terava esemega 37-aastast meest. Meedikud viisid kannatanu haiglasse, kust ta peale esmaabi kodusele ravile lubati. 31-aastase mehe pidasid politseinikud kuriteos kahtlustatavana kinni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsil sai politsei väljakutse Tapal Ülesõidu tänaval korterisse, kus tungiti kallale 24-aastasele mehele. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Tulirelva ebaseaduslik käitlemine

23. märtsil leiti Kadrina vallas eramu maa-alalt sileraudne jahipüss, mida hoidis 74-aastane naine ebaseaduslikult.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

23. märtsil sai politsei väljakutse Narvas Uusküla tänavale, kus noored mehed rikkusid avaliku korda ja lõid 16-aastast poissi. Politsei pidas kinni 19-aastase ja 18-aastase noormehe.

Vargused

Ajavahemikul 22. - 23. märts varastati Kohtla-Järvel Aru tänaval seisnud Toyota Land Cruiseri esitange lisatuled. Esialgne kahju on 300 eurot.

Ajavahemikul 22. - 23. märts varastati Kohtla-Järvel Põhja alleel seisnud Audi A6-e lisatuled. Esialgne kahju on 300 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

24. märtsil sai politsei teate, et Haapsalus Raudtee tänaval lõi 34-aastane mees ühise alkoholi tarvitamise käigus talle tuttavat 63-aastast meest. Politsei pidas 34-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Pärnumaa

Vargus

23. märtsil sai politsei teate, et varem sarnaste tegude eest karistatud 54-aastane mees möödus Pärnus Karja tänaval kaupluses kassadest kauba eest tasumata. Tegu jäi lõpule viimata, sest kaupluse töötajad pidasid mehe kinni ja andsid ta üle politseile.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.