Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Rahvarohkete kohtade külastamise asemel hoia tervist riigimetsas! (2020-03-16 09:40:17)

RMK matkarajad ja muud külastusobjektid, sh lõkkekohad ja metsamajad, on jätkuvalt avatud kõigile huvilistele.

Koroonaviiruse leviku tõttu ei ole soovitatav külastada rahvarohkeid kohti ning avalike ürituste korraldamine on keelatud. RMK soovitab spordiklubi või kaubanduskeskuse asemel minna üksi või perega loodusesse liikuma, et värskes õhus hoida tervist ja tugevdada immuunsüsteemi.

RMK haldab riigimetsas 3100 km tähistatud õppe- ja matkaradu. Loodusrajad on varustatud loodusväärtusi tutvustavate ning looduses käitumise juhiseid sisaldavate infotahvlitega, mis annab suurepärase võimaluse lisaks tervistavale jalutuskäigule ka oma teadmisi loodusest täiendada.

"Just praegu on parim aeg avastada looduses kevade märke. Näiteks on mitmed rändlinnud juba jõudnud talvitumast tagasi Eestisse ning juba mõnda aega on metsas õitsemas näsiniin ja kevadlilled," lausus Marge Rammo, RMK külastuskorralduse osakonna juhataja.

Looduses liikujaile pakuvad puhke- ja peatumisvõimalusi ka 738 lõkketegemise kohta, 59 telkimisala, 27 metsaonni ja 20 metsamaja.

Loodusesse minejale on abiks RMK veebileht www.loodusegakoos.ee ja RMK äpp Loodusega koos, kust leiab infot metsapuhkuse võimalustest. Lisaks võib nõu küsida ka RMK külastuskeskustest.



Allikas: RMK pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.