Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-03-11 08:23:50)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 157 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli kolm avaliku korra rasket rikkumist, 48 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine, 37 vargust ning üks sõiduki vargus ja omavoliline kasutamine. Registreeriti 10 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 12 inimest. Tabati 58 alkoholijoobes sõidukijuhti ning kolm narkojoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati 15 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja neli isikut. Registreeriti üks riigipiiri ebaseaduslik ületamine ja üks piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

9. märtsil teatati, et Kristiine linnaosas Spordi tänaval löödi 37-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. märtsil teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Ristiku tänaval löödi 25-aastast naist tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. märtsil teatati, et Lasnamäe linnaosas Linnamäe teel ründas 41-aastane mees endale tuttavat 72-aastast naist, tekitades talle füüsilist valu ja kehavigastusi. Ründaja peeti politsei poolt kinni.

9. märtsil teatati, et Kesklinna linnaosas Pärnu maanteel tungis 33-aastane mees kallale 22-aastasele naisele. Mees peeti politsei poolt kinni.

Juhtumid piiril

9. märtsil saabus lennuga Kiievist Tallinnasse 1977. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kuni sobiva lennu väljumiseni viibib mees Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

9. märtsil saabus lennuga Kiievist Tallinnasse 1976. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ning tingimusi ja piisavad elatusvahendid, arvestades riigis viibimise kestust ja olemust või päritoluriiki naasmiseks või transiidiks vajalikud dokumendid. Mehele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kuni sobiva lennu väljumiseni viibib ta Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

9. märtsil saabus lennuga Kiievist Tallinnasse 1979. aastal sündinud Ukraina kodanik. Mehel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld. Kuni sobiva lennu väljumiseni viibib isik Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsi pealelõunal laekus häirekeskusele teade, et Tartus Jaama tänaval lõi eakam mees ülekäigurajale astunud last. Esialgsetel andmetel oli alaealine laps asunud ülekäigurada punase fooritule ajal ületama, mispeale oli 63-aastane võõras mees teda löönud. Nutvat last märkas üks mööduja, kes poisile politseinike saabumiseni toeks oli. Politsei pidas joobes lööja kinni ning toimetas asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Meedikud viisid lapse tervisekontrolliks haiglasse. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaaluurimises.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

9. märtsi hommikul avastati, et Valgas Kirsipuu tänaval on sisse murtud eramusse, kust varastati naiste nahkjope. Vargusega tekitatud kahju on 70 eurot.

Vargus

9. märtsi hommikul teatati, et Valga vallas Pugritsa küla ettevõtte territooriumil seisnud metsamasinatest ja varukonteinerist on varastatud diislikütust. Kahju on selgitamisel.

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsi hommikul pöördus Valga politseimajja kohalik naine, kelle sõnul oli elukaaslane teda löönud. Juhtunu üksikasjade selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetluse.

Juhtumid piiril

9. märtsil kella 14.35 paiku tõkestati Koidula piiripunktis Eestisse sisenemine kahel Venemaa Föderatsiooni kodanikul, kellel puudusid asjakohased dokumendid õigustamaks reisi eesmärki ja tingimusi. Piiripunkti saabunud naistele väljastati sisenemiskeeld ning nad saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

9. märtsil sai politsei väljakutse Sillamäele Viru puiestee meelelahutusasutuse juurde, kus löödi 44-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

9. märtsil sai politsei väljakutse Narvas Tallinna maanteele, kus löödi 22-aastast meest. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9. märtsil Eestist väljumisel 1950.aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Mees viibis Schengeni riikide territooriumil 30 päeva seadusliku aluseta, kõik päevad Eestis. Talle koostati ettekirjutis Eestist lahkumiseks. Mees lahkus Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 9. märtsil kella 15.36 ajal Eestisse sisenemisel 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

9. märtsil sai politsei teate, et Kohila alevis lõi 40-aastane mees 29-aastast meest, kes sai viga.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava piirkonna prokuratuuri pressinõunikult.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.