Veebruaris Tartus toimunud maitseelamuste kuu "Maitsev Tartu" parimaks erimenüüks hindasid restoranide külastajad ülitihedas konkurentsis restorani Antonius kolmekäigulise eripakkumise. Kõige rohkem külastati Polpot, Cafe Truffet ja Pierre.
1.-29. veebruarini toimus Tartus restoranikuu "Maitsev Tartu", mille käigus pakkusid 16 Tartu restorani uusi maitseelamusi. Erimenüüsid käis maitsmas ligi 19 000 toidunautlejat.
Tagasiside uutele maitseelamustele oli ka sellel aastal väga positiivne ja kõrgeimad hinnangud saanud menüüde hinnete vahe oli ülinapp. Oma hinnangu said külastajad anda kodulehel www.maitsevtartu.ee vastava restorani juures oleval hindamisskaalal.
Projektis osalesid: Antonius, Cafe Truffe, Chez Andre, Dorpat, FII, Gustav Gastro Cafe, kohvik-resto JOP, Meat Market, Pierre, Polpo, Shakespeare, Spargel, Tsehhov, UmbRoht, Vilde ja Vine ning Werner. Kõik need restoranid pakkusid lisaks oma tavamenüüle uusi ja põnevaid maitseelamusi tuues veebruaris välja kolmekäigulise eripakkumise.
Restoranikuu "Maitsev Tartu" toimus tänavu kuuendat korda.
Maitsva Tartu koduleht: http://www.maitsevtartu.ee
Allikas: Tartu uudised