Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-02-27 08:22:34)


Politsei- ja Piirivalveametis registreeriti möödunud ööpäeva jooksul 82 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, sealhulgas 34 vargust. Registreeriti kaks inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kaks inimest. Tabati 50 alkoholijoobes sõidukijuhti ning üks narkojoobes sõidukijuht.

Piirilt väljastati seitse sisenemiskeeldu, riigist saadeti välja kolm inimest ja tehti üks ettekirjutus riigist lahkumiseks.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

25. veebruaril teatati, et Kesklinnas Hobujaama tänaval asuvas korteris lõi 28-aastane naine 30-aastast meest.

25. veebruaril teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval lõi seni tuvastamata isik 31-aastast meest näo piirkonda. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Vargused

25. veebruaril teatati, et linnaliinibussist varastati seljakott, milles oli tehnika. Kahju 1700 eurot.

25. veebruaril teatati, et Pirital Lauri teel asuvast korterist on varastatud erinevaid ehteid. Kahju vähemalt 3000 eurot.

Juhtumid piiril

25. veebruaril saabusid Tallinna lennujaama Moskvast kolm India Vabariigi kodanikku: 1992. aastal sündinud naine, 1989. aastal sündinud mees ja 2017. aastal sündinud naine. Isikutel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Neile koostati piiril sisenemiskeelud ning kuni sobiva lennu väljumiseni viibivad nad Tallinna lennujaama non-Schengeni alal.

25. veebruaril viis Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik läbi illegaalimenetluse 1968. aastal sündinud Ukraina kodaniku suhtes, kes oli viibinud ebaseaduslikult Eestis viis päeva. Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik koostas mehele ettekirjutuse Eestist lahkumiseks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargused

Politseile laekus teade, et 17. veebruaril varastati Tartus Tähe tänava korterist Samsungi teler, Samsungi mobiiltelefon, Dell sülearvuti, korteriomaniku dokumendid, sularaha ning ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 7550 eurot.

Politseile teatati, et 22. veebruaril murti Kastre vallas sisse ettevõtte ruumidesse, kust varastati tööriistu. Esialgne kahju on 1000 eurot.

Viljandimaa

Vargused

25. veebruaril laekus politseile teade, et Viljandi vallas Viiratsi alevikus on eramust varastatud kuldehteid. Vargusega tekitatud kahju on 1100 eurot.

Politseile laekus teade, et 14. veebruaril varastati Viljandi valla õppeasutuse söökla kassast 1240 eurot sularaha. Teo tunnistas üles 17-aastane nooruk. Juhtunu üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Vargus

20. veebruaril avastati, et Võru valla kauplusest varastati naelapüstol. Vargusega tekitatud kahju on 230 eurot.

Juhtumid piiril

25. veebruaril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis kahest kontrollitud Venemaa Föderatsiooni numbrimärgiga sõiduautost kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

25. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunkti saabunud Suurbritannia registreerimismärgiga haagisega sõiduautot. Kontrollimisel ilmnes, et juhil polnud esitada haagise registreerimistunnistust, mistõttu paigutati haagis piiripunkti territooriumile ning juht lahkus esmalt riigist ilma selleta.

25. veebruari hilisõhtul kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa oli kehtetu. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine ja ähvardamine

25. veebruaril teatati politseile, et Sillamäel Geoloogia tänava korteris lõi ja ähvardas 65-aastane naine 20-aastast naabrit. Politsei pidas naise kinni.

Ähvardamine

25. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas Rahu tänavale, kus 66-aastane mees ähvardas 48-aastast meest. Politsei pidas 66-aastase mehe kinni.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 25. veebruaril kella 7.54 ajal Eestisse sisenemisel 1978. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 25. veebruaril kella 9.32 ajal Eestisse sisenemisel 1946. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 25. veebruaril kella 16.32 ajal Eestisse sisenemisel 1988. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Kuninga tänaval ründas 34-aastane mees oma 30-aastast abikaasat.

Raplamaa

Vargus

25. veebruaril sai politsei teate, et Märjamaa vallas sisenesid seni tuvastamata isikud elumajja ja selle kõrvalhoonesse ja varastati alkoholi ning elektrilisi tööriistu. Vargusega ja sissetungimisega tekitati kahju ligi 1450 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.