Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 8. nädala eelinfo (2020-02-17 08:32:51)

Esmaspäev, 17. veebruar

· 15.-19.02 osalevad Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ja põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo nõunik Mariann Roos Dubais toidu- ja joogisektori messil Gulfood 2020 ja EXPO 2020 maailmanäituse ettevalmistusel. Visiidi raames kohtutakse Araabia Ühendemiraatide toiduga kindlustatuse riigiministri Mariam bint Mohammed Saeed Hareb Almheiriga ning kliimamuutuse ja keskkonnaministri Thani bin Ahmed Al Zeyoudiga.

· Kell 11.10 osalevad maaeluminister Arvo Aller ja põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban Riigikogu maaelukomisjonis, kus arutatakse maareformi seaduse ja maareformi käigus kasutusvaldusesse antud maa omandamise seaduse muutmise seaduse eelnõud ning sellele esitatud muudatusettepanekuid.

Teisipäev, 18. veebruar

· Kell 13 kohtub maaeluminister Arvo Aller Gruusia suursaadiku Archil Karaulashviliga.

Kolmapäev, 19. veebruar

  • Kell 14 osaleb maaeluminister Arvo Aller Riigikogus maaelu ja põllumajandusturu korraldamise seaduse ning tööturuteenuste ja -toetuste seaduse muutmise seaduse eelnõu

esimesel lugemisel.

Neljapäev, 20. veebruar

  • Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil.

  • 20.-22.02 osaleb Maaeluministeeriumi kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Euroopa Ülemkogu kohtumisel, kus on päevakorras Euroopa Liidu järgmise eelarveperioodi arutelu.

  • Kell 11.00 algab Maaeluministeeriumi sinises saalis Euroopa Liidu poolt kaasrahastatava põllumajandussaaduste ja -toodete teavitus-ja müügiedendustoetuse infotund. Toetusmeedet tutvustab põllumajanduspoliitika osakonna ekspordi ja turuarenduse büroo nõunik Kerli Nõges.

  • Maaeluministeeriumi toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja teadus- ja arendusosakonna nõunik Helena Pärenson osalevad Brüsselis Kesk- ja Ida-Euroopa riikide biomajanduse algatuse BIOEAST konverentsil, mille keskmes on säästlik ja ringluspõhine biomajandus ning algatuse BIOEAST roll Euroopa rohelises kokkuleppes.

  • Reede, 21. veebruar

  • Kell 10 toimub Maaeluministeeriumi suures saalis Eest Vabariigi aastapäeva aktus, kus maaeluminister Arvo Aller annab üle ministeeriumi kuldsed ja hõbedased teenetemärgid ning Maaelu Edendamise Sihtasutus kuulutab välja 2019. aasta parima piimakarja- ja lihaveisekarjakasvataja.

  • Kell 12 osaleb maaeluminister Arvo Aller ühes ministeeriumi juhtkonnaga Maaeluministeeriumi kollases saalis ekspordinõukogu istungil, kus osalevad ka sektori esindusorganisatsioonide ning toidusektori ekspordi edendamisesse panustavate riigiasutuste esindajad.

Pühapäev, 23. veebruar

· 23.-24.02 osalevad maaeluminister Arvo Aller ning kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann Poola põllumajandusministri Jan Krzysztof Ardanowski kutsel Varssavis kohtumisel, mis keskendub Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika tulevikule uute väljakutsete kontekstis. Lisaks Eestile on kohale kutsutud Austria, Bulgaaria, Tšehhi, Soome, Ungari, Läti, Leedu, Portugali, Rumeenia ja Slovakkia põllumajandusminister. Kohtumisel osaleb ka Euroopa Komisjoni põllumajandusvolinik Janusz Wojciechowski.



Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.