Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2020-02-12 08:19:16)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 88 avaldust ja teadet kuritegudest. Varavastastest kuritegudest teatati 34 korral ja seal hulgas oli 24 vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 10. Piiril väljastati kaks sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR


Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

10. jaanuaril teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuvas korteris ründas 55-aastane mees oma abikaasat, 51-aastast naist. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

10. jaanuaril teatati, et Mustamäel Mustamäe teel asuvas korteris ründas 35-aastane mees talle tuttavat 60-aastast meest, põhjustades kannatanule vigastusi ja füüsilist valu. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Vargused

10. jaanuaril teatati, et Mustamäel Laki tänaval asuvast kauplusest on varastatud hulk elektroonikat. Kahjusumma on selgitamisel.

10. jaanuaril teatati, et Põhja-Tallinnas Soo tänaval parkivast sõidukist on varastatud hulk esemeid. Kahju 3000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. jaanuaril teatati, et Maardus ründas alkoholijoobes mees talle tuttavat 30-aastast naist. Konflikti juures viibisid ka alaealised lapsed. Naine viidi tervisekontrolliks haiglasse.

10. jaanuaril teatati, et Kulli külas ründas 59-aastane mees oma elukaaslast, 41-aastast naist, tekitades talle kehavigastusi ja valu. Politseinikud pidasid ründaja kinni.

Juhtumid piiril

10. veebruaril saabus Tallinna lennujaama Moskvast 1989. aastal sündinud India Vabariigi kodanik, kellel puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Mehele koostati piiril sisenemiskeeld ja tema viisa tunnistati kehtetuks. Mees viibib Tallina lennujaama non-Schengeni alal kuni sobiva tagasilennuni.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

11. veebruaril teatati, et Tartus Jalaka tänava korteris puhkes joobes elukaaslaste vahel tüli, mille käigus 24-aastane mees lõi 23-aastast naist. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Ööl vastu 11. veebruari sai politsei väljakutse Tartus Näituse tänava korterisse, kus 30-aastane mees oli löönud 31-aastast elukaaslast. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni. Naine meedikute abi ei vajanud.

Vargus

10. veebruaril teatati, et Tartus L. Puusepa tänava meditsiiniasutusest varastati hetkeks tähelepanuta jäetud rahakott koos pangakaardi, kliendikaartide ja sularahaga. Kahju on selgitamisel.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

Politseile laekus teade, et ööl vastu 6. veebruari murti Tõrva vallas sisse eramusse ja garaaži. Vahejuhtumi üksikasjad ning lõhkumisega tekitatud kahju selgitatakse kriminaalmenetluses.

Juhtum piiril

10. veebruaril kella 13.45 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa numbrimärgiga Fordi ning avastasid selle salongist tsiviilkäibes keelatud kumminuia. Keelatud ese võeti juhilt ära, talle koostati väärteoprotokoll ning seejärel lubati tal oma teekonda jätkata.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. veebruaril teatati politseile, et Kohtla-Järvel Ahtme maantee korteris lõi 41-aastane naine enda 60-aastast ema. Politsei pidas lööja kinni.

Vargus

10. veebruaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee asutusest varastati vaba juurdepääsu teel mobiiltelefon Samsung Galaxy A50. Esialgne vargusega tekitatud kahju on 314 eurot.

Juhtumid piiril

Narva raudtee piiripunktis kontrolliti 10. veebruaril Eestisse sisenemisel 1987. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

10. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 7. veebruaril lõi 33-aastane mees Pärnus Papiniidu tänaval oma 30-aastast elukaaslast, kes sai viga.

Omavoliline sissetung

11. veebruaril sai politsei teate, et Pärnus Kadri tänaval siseneti omaniku loata eluruumidesse ja varastati alkoholi, sigarette ning muud vara. Omavolilise sissetungiga tekitatud kahju on selgitamisel.

Vargus

10. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et 7. veebruaril varastati Pärnus Kuninga tänaval mobiiltelefon iPhone. Vargusega tekitati kahju ligi 350 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.