Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-02-06 08:07:41)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 73 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 21 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja üheksa vargust. Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada neli inimest. Tabati viis alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati kolm sisenemiskeeldu ning avastati üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised
4. veebruaril teatati, et Mustamäel E. Vilde teel lõi 57-aastane mees oma 55-aastast abikaasat. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

4. veebruaril teatati, et Põhja-Tallinna linnaosas Maleva tänaval tungis 37-aastane mees kallale oma 37-aastasele abikaasale.

4. veebruaril teatati, et Lasnamäel Paekaare tänaval lõi 50-aastane mees oma 48-aastast elukaaslast.

Avaliku korra raske rikkumine
4. veebruaril teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval tungiti kallale 29-aastasele mehele. Politseinikud pidasid kahtlustatavatena kinni kaks 25-aastast meest.

Juhtumid piiril

4. veebruaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1984. aastal sündinud Moldova Vabariigi kodanikule, kes viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta 22 päeva. Mees peab riigist lahkuma hiljemalt 11. veebruaril.

4. veebruaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1986. aastal sündinud Ukraina kodanikule, kes esitas politseipatrullile kontrolliks võltsitud juhiloa. Mees oli nõus menetluskulude ja võimaliku karistusena mõistetava rahalise karistuse asendamisega maksega riigituludesse. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ning ta peab riigist lahkuma hiljemalt 11. veebruaril.

4. veebruaril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalve ametnik ettekirjutuse riigist lahkumiseks 1982. aastal sündinud Argentiina Vabariigi kodanikule, kes töötas Eestis ebaseaduslikult. Kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks. Mees lahkus bussiga Venemaale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Asja omavoliline kasutamine

3. veebruari pealelõunal avastas Põltsamaal elav naine, et tema sõiduautot Mercedes on keegi omavoliliselt kasutanud ning selle teisele kohale parkinud. Autoomaniku sõnul oli masin lukustatud ning võtmedki toas. Juhtunu täpsemad üksikasjad on selgitamisel.

Tartumaa

Vargus

4. veebruaril teatati, et Kambja vallas Räni alevikus murti sisse garaaži, kust varastati skuuter. Vargusega tekitatud kahju on umbes 7000 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 2. veebruaril puhkes Tartus Ülikooli tänava meelelahutusasutuses kahe naise vahel kähmlus, milles sai viga 39-aastane naine. Vahejuhtumi üksikasju selgitab politsei kriminaalmenetluses.

Võrumaa

Arvutikelmus

Politseile laekus teade, et veebruari alguses võeti Võru linnas kahest sularahaautomaadist kaardiomaniku teadmata välja 3965 eurot sularaha. Politsei pidas kuriteos kahtlustatavana kinni 39-aastase mehe.

Juhtumid piiril

4. veebruaril kell 23.25 kontrolliti Luhamaa maanteepiiripunktis Eestist lahkumisel 39-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes oli viibinud Schengeni viisaruumis 14 päeva seadusliku aluseta, neist ühe Eesti Vabariigis. Isikule määrati 120-eurone rahatrahv, koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld üheks aastaks. Peale menetlustoimingud lahkus isik Venemaa Föderatsiooni.

4. veebruaril viisid Lõuna ja Lääne prefektuuri ametnikud koostöös tolliametnike ning Läti kolleegidega Eesti-Läti piiril läbi kontrollreidi avastamaks ning tõkestamaks salakauba toimetamist riiki. Samuti teostati reidi ajal kontrolli dokumendi kaasas kandmise kohustuse täitmise, võltsitud dokumentide ja teisele isikule kuuluvate dokumentide kasutamise üle ning teostati liiklusjärelvalvet. Kokku kontrolliti piiriäärsel alal 1026 sõidukit ja 1618 isikut ning avastati 28 liiklusalast rikkumist ning üks kütuseaktsiisi seaduse rikkumine.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Röövimise katse

4. veebruaril sai politsei teate Narva Rakvere tänava kauplusesse, kus 43-aastane mees varastas toitu. Kui kaupluse töötajad püüdsid meest kinni pidada, siis varguses kahtlustatav lõi ja tõukas neid. Kohale tulnud politseipatrull pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Juhtumid piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. veebruaril Eestisse sisenemisel 1989. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. veebruaril Eestisse sisenemisel 1986. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 4. veebruaril Eestisse sisenemisel 1968. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

4. veebruaril kontrollisid Ida prefektuuri piiriametnikud Lääne-Virumaal ehitusobjekti tuvastamaks, kas seal töötab seadusliku aluseta Eestis viibivaid isikuid. Kokku kontrolliti kuut Ukraina kodanikku, kellest üks töötas Eestis seadusliku aluseta. Talle koostati vabatahtlik lahkumisettekirjutus Eestist lahkumiseks ja kohaldati kuueks kuuks sissesõidukeeld.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Raplamaa

Omavoliline sissetung

4. veebruaril sai politsei teate, et Rapla vallas siseneti omaniku loata eluhoonesse. Omavolilise sissetungiga tekitatud kahju on selgitamisel.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.