Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2020-02-05 08:50:21)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 89 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli üks avaliku korra raske rikkumine ja 45 varavastast kuritegu, sealhulgas 26 vargust (kaks eluruumidest; neli sõidukitest). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada kolm inimest. Tabati 20 alkoholijoobes sõidukijuhti.

Piiril väljastati üheksa sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja kaks inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine
3. veebruaril teatati, et Lasnamäel Uuslinna tänaval löödi 17-aastast noormeest.

Avaliku korra raske rikkumine

3. veebruaril teatati, et Kristiine linnaosas Mustamäe teel vehkis 18-aastane noormees relvataolise esemega. Kõrvalised inimesed tundsid ohtu oma elule. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Võltsitud maksevahendi ja väärtpaberi käitlemine
3. veebruaril teatati, etKesklinnas Liivalaia tänaval kasutati kauba eest tasumiseks võltsitud 10-eurost kupüüri.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

3. veebruaril teatati, et Lääne-Harju vallas Ämari alevikus lõi 31-aastane mees oma 32-aastast elukaaslast. Politseinikud pidasid mehe kahtlustatavana kinni.

Vargused

3. veebruaril teatati, et Viimsi vallas Haabneeme alevikus varastati maja ette pargitud sõiduauto BMW X5.

Juhtum piiril

3. veebruaril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama 1981. aastal ja 1974. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politseile laekus teade, et nädalavahetusel murti Tartus Põhja puiesteel sisse aiamajja, kust varastati ehitusmaterjale, naiste jalgratas ning umbes 25 meetrit aiavõrku. Kahju on selgitamisel.

Valeraha teade

Politseile laekus teade, et 31. jaanuaril avastati Tartus Võru tänava sularahakeskuses võltsimistunnustega 1-eurone münt, mis saadeti ekspertiisi.

Juhtumid piiril

3. veebruaril kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Volkswageni väikebussi ning avastasid selle kerel läbivaid roostekahjustusi, roolisüsteemis erinevaid vigu ning ümberehitatud kütusesüsteemi. Lisaks avastasid sõiduki üle vaadanud tolliametnikud juhi isiklike asjade seast peidetuna 10 pakki sigarette. Masina roolis olnud mehe suhtes alustati menetlust, peale mida lubati tal oma teekonda jätkata.

3. veebruaril kella 12 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa oli kehtetu. Piiripunkti saabunud mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta saadeti tagasi Venemaale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Kehaline väärkohtlemine ja vägivald võimuesindaja vastu

4. veebruaril sai politsei väljakutse Kunda linna Kasemäe tänava korterisse, kus 33-aastane mees lõi 37-aastast elukaaslast. Patrulli saabudes segas politseinike tööd samas korteris viibinud alkoholi tarvitanud ja agressiivne 32-aastane mees, kes räuskas ja sõimas politseinikke. Korteris lähenes patrullidele agressiivselt meelestatud 33-aastane mees. Rüseluse käigus sai politseiametnik viga, kuid ei vajanud meedikute abi. 33-aastane mees peeti kahtlustatavana kinni ning 32-aastane mees viidi arestimajja kainenema.

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

4. veebruaril sai politsei väljakutse Narvas A. Puškini tänavale, kus 40-aastane naine lõi 18-aastast tütart. Politsei pidas lööja kahtlustatavana kinni.

3. veebruaril teatati politseile, et Narva-Jõesuus Metsa tänava korteris lõi 56-aastane mees 54-aastast endist abikaasat. Politsei pidas mehe kahtlustatavana kinni.

Vägivald võimuesindaja vastu

4. veebruaruil sai politsei väljakutse Narvas V. Gerassimovi tänava korterisse, kus oli agressiivselt käituv 31-aastane mees. Ta lõi teenistusülesandeid täitvat 31-aastast politseinikku, kes meedikute abi ei vajanud.

Vargus

3. veebruaril teatati politseile, et ajavahemikus 25.jaanuar - 3. veebruar on sisse murtud Sillamäel Tallinna maanteel asuvasse garaaži. Sealt varastati neli valuvelge ja erinevaid tööriistu. Esialgne kahju on 825 eurot.

Juhtumid piiril

Narva raudteepiiripunktis kontrolliti 3. veebruaril Eestisse sisenemisel 1995.aastal Moldova Vabariigi kodanikku. Kuna naisel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 3. veebruaril Eestisse sisenemisel 1990. aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 3. veebruaril Eestisse sisenemisel 1976. aastal sündinud Valgevene Vabariigi kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargused

3. veebruaril sai politsei teate, et Lääneranna vallas siseneti eluhoonesse ja varastati tööriistu ning muid esemeid. Vargusega tekitati kahju ligi 2500 eurot.

3. veebruaril alustati kriminaalmenetlust selles, et Pärnus Mai tänaval varastati lukustatud abiruumist kaks jalgratast. Vargusega tekitati kahju ligi 700 eurot.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.