Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaeluministeeriumi 5. nädala eelinfo (2020-01-27 08:47:24)

27. jaanuar
-2. veebruar

Esmaspäev, 27. jaanuar

· Maaeluminister Arvo Aller, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Marko Gorban, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Siim Tiidemann ning välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna juhataja asetäitja Kristina Uibopuu osalevad Brüsselis toimuval Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogu istungil.

Teisipäev, 28. jaanuar

· Kell 14.00 esitleb advokaadibüroo Sorainen Maaeluministeeriumi tellitud uuringu "Analüüs Euroopa Liidu lepinguriikides kehtestatud põllumajandusmaa kaitsemeetmetest ja põllumajandus- ja metsamaa omandamise kitsendustest" tulemusi.

Neljapäev, 30. jaanuar

· Maaeluminister Arvo Aller osaleb Vabariigi Valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

· Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai osaleb põllumajanduskultuuride geneetiliste ressursside uue programmi koostamise avaseminaril. Üritus toimub EMÜ põllumajandus-ja keskkonnainstituudi Polli aiandusuuringute keskuses.

· Kell 13.00-15.00 toimub Maaeluministeeriumis pressiüritus, kus Marje Josing teeb kokkuvõtte Eesti Konjunktuuriinstituudi uuringust "Toidukaupade positsioon siseturul". Lisaks antakse ülevaade Maaeluministeeriumi tänavustest olulisematest toiduga seonduvatest tegevustest ning öeldakse välja, milline maakond võtab Vana-Võromaalt üle 2020. aasta Eesti toidupiirkonna tiitli. Ettekannetele ja sõnavõttudele järgneb vestlusring "Kas Eesti toit on meie inimestele jätkuvalt tähtis?".

Pressiürituse avab minister Arvo Aller, vestlusringis osalevad lisaks ka Eesti Toiduainetööstuse Liidu, Eestimaa Talupidajate Keskliidu ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja esindajad.

Reede, 31. jaanuar

· Kell 14.00-16.00 toimub Maaeluministeeriumis rahvusvahelise taimetervise aasta avaüritus, mille avab maaeluminister Arvo Aller. Üritusel antakse ülevaade taimetervise aastaks plaanitud tegevustest ning tutvustatakse teemakohast rändnäitust.


Allikas: Maaeluministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.