Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Talveakadeemia kutsub Läänemaale (2007-02-05 12:19:48)

 

Keskkonnakonverentsi korraldavad mitme kõrgkooli tudengid…


Järjekorras viies Talveakadeemia konverents, sedakorda alapealkirjaga «Keskkonna väärtus muutuvas ühiskonnas» peetakse 23.–25. veebruarini 2007 Läänemaal Noarootsis Roosta puhkekülas.

Kolme päeva jooksul saavad huvilised osa tudengite teadusartiklite ettekannetest, rühmatöödest, aruteludest teadmistepõhise Eesti oleviku ja tuleviku üle ning muidugi loengutest ja vestlusringidest.


Talveakadeemia 2007 projektijuhi Jaanus Halliku sõnul ei ole puhta ja rikkumata loodus- ning elukeskkonna vastu enamasti keegi, kuid kõhklused ilmnevad sageli suhtumises kinnisvaraarendusse, keskkonnatundlikku tarbimisse, turismi, looduskaitse- ja puhkealade haldamisse jm.

 

Talveakadeemiat korraldavad mitme kõrgkooli tudengid, maaülikoolist keskkonnakaitse üliõpilaste selts, tehnikaülikoolist säästva arengu klubi ja mäering ning lisaks neile üliõpilaste keskkonnakaitse ühing Sorex.

 

Talveakadeemia sai alguse 2003. aasta veebruaris Harjumaal Vihterpalus, kus said kokku keskkonnakaitse ja regionaalplaneerimise temaa tikast huvitatud üliõpilased. Talveakadeemias vaadeldakse keskkonna ja inimese suhteid interdistsiplinaarselt. Üliõpilased esitavad artikleid ja peavad ettekandeid neljas valdkonnas: bio- ja keskkonnateadused; ühiskonnateadused ja kultuur; terviseuuringud; loodusteadused ja tehnika.

 

Konverentsile saab end kirja panna internetis alates 5. veebruarist. Vt www.talveakadeemia.ee.

 

Eelmisel Talveakadeemial, mis peeti teemal «Energiasüst tulevikku», saatsid osalejad vabariigi valitsusele kirja taastuvenergia asjus.


Allikas: ajaleht Maaülikool.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.