Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Uued tuuled Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolis (2007-02-01 16:14:36)


Koolist kujuneb toidutootmise õppe- ja nõuandekeskus…

1. veebruaril toimus Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli uue nõukogu esimene istung, kus toetati kooli arengukavas toodud seisukohti, mis näevad õpilaste elutingimuste parandamise kõrval ette toiduainete töötlemise õpetamise alase õppebaasi rajamise.

 

Toimunud koosolekul valiti Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli nõukogu esimeheks põllumajandusministeeriumi välissuhete ja arenduse asekantsler Ruve Šank.

 

„Olustveres tekib nüüd ainulaadne võimalus kujuneda kogu toiduketi ahela ulatuses kompetentsikeskuseks, kui lisaks regulaarsele õpetusele toidutootmisest arendatakse edasi ka täiendkoolitust ja nõuande pakkumist. Sellest peaksid eriti huvitatud olema väiketootjad, kes ühtlasi on oma toodetud tooraine töötlejad ja turustajad,” rääkis Šank.

 

Uuele keskusele panevad lootusi nii väike- kui suurtöötlejad, kes on ka kooli nõukogus esindatud.

 

Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli põhitegevuseks on pakkuda põhi- ja gümnaasiumi järgset kutseõpet, täiend- ja ümberõpet.  Koolis on võimalus õppida  põllumajandust, loodusmajandust, koka eriala, sekretäritööd koos raamatupidamise lisaoskustega, turismikorraldust, toitlustusteenindust ning maamajandust.

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 01.02.2007 pressiteade.


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.