Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2019-12-04 08:07:43)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 86 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 32 varavastast kuritegu, sealhulgas üks röövimine ja 16 vargust
(kaks eluruumidest ning üks sõidukist). Registreeriti kolm inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada viis inimest. Tabati 16 alkoholi- ja üks narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 247 väärtegu.

Piiril väljastati viis sisenemiskeeldu ning registreeriti üks Schengeni viisaeeskirja rikkumine.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

2. detsembril teatati, et Kristiine linnaosas Mustamäe teel tungiti kallale 42-aastasele mehele.

2. detsembril teatati, et Lasnamäe linnaosas Raadiku tänaval lõi 17-aastane noormees 54-aastast meest. Politseinikud pidasid kahtlustatava kinni.

Kelmus

2. detsembril teatas 66-aastane Põhja-Tallinna elanik, et sai interneti vahendusel tuttavaks mehega, kes pettis temalt alates 1. maist välja 49 650 eurot.

Vägivald võimuesindaja vastu

2. detsembril sooritas 50-aastane mees Lääne-Harju vallas Lemmaru külas lasu stardipüstolist politseinike suunas. Politseinikud viga ei saanud. Mees peeti kahtlustatavana kinni. Politseinikud lahendasid väljakutset seoses sellega, et mees käitus agressiivselt ja tülitses oma vanematega.

Juhtumid piiril

2. detsembril saabusid Kiievist Tallinna lennujaama 1984. aastal sündinud Gruusia kodanik ning 1994. aastal ja 1989. aastal sündinud Ukraina kodanikud, kellel puudusid asjakohased dokumendid riiki sisenemiseks. Piiril väljastati sisenemiskeelud.

2. detsembril koostas Põhja prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnik lahkumisettekirjutuse 1992. aastal sündinud Paraguay kodanikule, kes viibisid Eesti Vabariigis seadusliku aluseta 54 päeva.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

2. detsembril avastati, et Kastre vallas Roiu alevikus on Scania veoki paagist varatatud 200 liitrit kütust. Kahju on 230 eurot.

Juhtumid piiril

2.detsembri ennelõunal kontrollisid Lõuna prefektuuri piiriametnikud ühes Tartu jaoskonna politseinikega Tartu linnas üht ehitusobjekti tuvastamaks, kas seal töötab seadusliku aluseta Eestis viibivaid või tagaotsitavaid isikuid. Kontrollkäigul avastati üks Usbekistani kodanik, kes viibis ja töötas Eestis seadusliku aluseta. Mees peeti kinni ning toimetati asjaolude selgitamiseks jaoskonda. Illegaalset töötamist võimaldanud ettevõttele määrati 2000-eurone rahatrahv.

2. detsembril avastasid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis ühest Venemaa numbrimärgiga Volkswageni maasturist kiirusmõõteseadet avastava või selle tööd häiriva seadme ehk antiradari, mille omamine ja kasutamine Eestis on keelatud.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi teateid kuritegudest ei registreeritud.

Ida-Virumaa

Tööõnnetus

2. detsembril jäi 56-aastane mees Kohtla-Järvel Keemia tänava territooriumil silikaat telliskivide alla ja hukkus sündmuskohal. Juhtunu täpsemate asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus § 197 järgi.

Kehaline väärkohtlemine

2. detsembril lõi 22-aastane mees Narvas A. Puškini tänava maja juures 72-aastast meest.

Juhtum piiril

Narva-1 piiripunktis kontrolliti 2. detsembril Eestisse sisenemisel 1982.aastal sündinud Ukraina kodanikku. Kuna mehel puudusid asjakohased dokumendid, siis väljastati talle sisenemiskeeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

2. detsembril sai politsei teate, et 1. detsembril varastati Pärnus Aida tänaval asuvast kauplusest mängukonsool PlayStation. Vargusega tekitati kahju ligi 220 eurot.

Saaremaa

Röövimine

2. detsembril sai politsei teate, et seni tuvastamata kaks isikut sisenesid Kuressaares Aia tänaval asuvasse tanklasse ja nõudsid noa ähvardusel raha. Tegu jäi aga lõpule viimata sest tankla töötaja vajutas paanikanuppu ja isikud lahkusid. Juhtumis keegi viga ei saanud ja selle asjaolud täpsustab menetlus.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainfot vastava ringkonnaprokuratuuri pressiesindajalt.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.