Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Kanal 2 saade Reporter kajastab ka maaelu (2007-01-31 16:21:01)


Alates eelmisest, s.o 4. nädalast tutvustab Eesti vaadatuim uudistemagasin Reporter tegusaid ja leidlike inimesi maaregioonides. Otselülitus maale toimub Reporteri, Põllumajandusministeeriumi ja OÜ Filmimees koostööna ning kannab endas eesmärki tutvustada andekaid ja leidlike inimesi.

Inimesed, kes saates tähelepanu pälvivad, on kõik leidnud endale eriskummalise viisi elada ning töötada maal. Nad on loovad, aktiivsed ja edukad ning mis kõige tähtsam – õnnelikud, ajades “oma asja” – “Eesti asja”.

Senini on olnud eetris klipid porgandimoosist, eesti oma hallitusjuustu tootjast, gurmaaniturismist, Piusa savikojast, mesinikutalust jne. Kõik teemad on tihedalt seotud maaeluga ning toovad esile erinevaid ja põnevaid tahke võimalustest maal.

Uudistemagasin Reporter kui Eesti vaadatuim igapäevane telesaade, on efektiivseim võimalus tutvustada huvitavaid inimesi maaregioonist. Esimese nädala klipid, mis on kogunud ligikaudu 20% Eesti vaatajaskonnast, kinnitavad valitud teemade atraktiivsust ning televaatajate huvi maal toimuva vastu.

Õigustanud on end otsus kasutada klipi formaadina otselülitust, mis annab teemakajastusele juurde aktuaalsuse ja operatiivsuse. Klippidele annab sära Eesti tuntuim raadio-uudisteankur Rain Kelk, kes koostöös “Reporteri” stuudios oleva saatejuhiga toovad efektselt esile valitud teemade erilisuse.


Otselülitus Eestimaalt on eetris igal tööpäeval u kell 19.45 uudistemagasinis Reporter ning põnevaid teemasid jagub veel nädalateks.


Klipid on välja valinud ja põnevaks vorminud tuntud teletoimetajad Mari Torga ning Ulvi Pihel.


Põllumajandusministeerium soovib otselülitustega anda enda panuse maaelu kui eestluse positiivse põhiväärtuse tutvustamiseks.

Eelnevalt on Põllumajandusministeerium teinud koostööd maaelu tutvustamisel saadetega Maahommik (ETV) ja Päris maalased (ETV) ning Hommikuköök (TV3).

 

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 31.01.2007 pressiteade.

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.